Summer Schatzies - Take me to Bohemia

Summer Schatzies - Take me to Bohemia

2013.11.03. | B-vendégszerző

... avagy beachpop egypercesek egy garázsból.389007_525920564112152_1737101512_n.jpg

Hiszen végre született egy olyan blog, ahol Garázszenével-Garázsrockkal foglalkoznak, hazai és külföldi előadók bemutatásával, melyről a Summer Schatzies került szemünk elé.

A Summer Schatzies, elmondásuk szerint - és valóban - egy beachpop zenét játszó zenekar, lo-fi és noise szavakkal kiegészítve műfajba sorolásuk. Nemrégiben rögzített 4 számos EP-jük bátran tanúskodik a megrendíthetetlen tény felől, miszerint „a baj nem baj, csak ha baj”. Nem vagyok a hasonlítgatások és az egyéb zenekarokkal való párhuzamba helyezés híve, ezért ez a már szinte elmaradhatatlan rész, egy együttesi „ismertetőből” most el fog maradni. Kulcsszónak legyen elég a már említett ’garázs’.

Igazán felszabadult zenét játszó (amit persze kikötöttek egy 500 km-es, valóságból készült kötélre) felállással ismerkedhettek meg, amit nem érdemes túlmisztifikálni ezekben a sorokban, úgyhogy írjátok ki bakelitre és hadd' szóljon!

Írta: Yu Et

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr745613088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása