Tea Road - Up N Down pt.2

Tea Road - Up N Down pt.2

Aki régóta figyelemmel kíséri a B-oldal posztjait, azt tudja, hogy Tea Road-os barátainkat nem szoktuk sokáig szem elől veszíteni. Szerencsére a kereslet és a kínálat ismét találkozott, Bereczki Zoli pedig rendelkezésünkre állt, hogy egy gyors update-t adjon a csapat háza táján zajló eseményekről. Aki figyelmesen és türelmesen tud olvasni, annak számára szembetűnő lesz a csapat pénteki koncertjének pofátlan promózása :))))

tea_1.jpg

"Legutóbbi interjúmban és az azt megelőzőben is hazudtam neked lemezmegjelenés ügyben (ha-ha-ha). Akkor márciusra mondtam az Up N Down pt.2 megjelenését, ehhez képest május lett a valós időpont, ráadásul úgy, hogy szétbontottuk a hét dal megjelenését: májusban négy dal jelent meg, a többi három pedig tegnap (ha-ha-ha). A kettő között viszont keményen dolgoztunk!

A nyár folyamán volt egy tagcsere dobos poszton és a nulláról raktuk össze új koncertműsorunkat. A tagcserével együtt változtattunk a line-up-on is. Én lecseréltem az akusztikus gitárt elektromosra és behoztuk végre a sampler-t, így egyrészt vastagabban tudunk szólni élőben, másrészt hitelesebben, színesebben tudjuk megszólaltatni az albumok dalait.

Természetesen születtek új dalok is mindeközben, amik révén az eddigieknél keményebb zenei mezsgyén kezdtünk tovább indulni. A mostani felállásban szakítottunk először azzal a Tea Road hagyománnyal, hogy egyedül írom meg a dalokat és az összes hangszert. Most már a többiek is kiveszik részüket a dalírásból, elsősorban a hangszerelésben, így még jobban ki tudjuk tágítani az eddig is meglehetősen eklektikus zenei határainkat.

Most pénteken fogjuk először megmutatni magunkat a hosszú koncert nélküli időszak után, immáron új dobosunkkal és az új hangzással a Gozsdu Manó Klubban a Kozmosz és a Smafu előtt, 8 órától (pontos kezdéssel). Ráadásul be is mutatunk két dalt a vadiújak közül “Budapest” és “Closer” címmel, úgyhogy duplán érdemes lesz újra élőben látni a Tea Road-ot!"

Esemény: https://www.facebook.com/events/173088722887298/

Bandcamp: http://tearoad.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/tearoadmusic

szólj hozzá
Címkék: pop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr365646288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása