Slow Water – A postrock.hu válogatáslemeze

Slow Water – A postrock.hu válogatáslemeze

A postrock jellemzően nem az a műfaj, mellyel kapcsolatban minden héten megjelenne egy válogatáslemez, különösen ha a magyar postrockról beszélünk. A műfaj hazai szerelmesei gondoltak egyet, majd felvették a kapcsolatot az általuk ismert és szeretett hazai postrock zenekarokkal, melynek eredménye a most bemutatott underground válogatás lemez lett, melyen még a magyar postrock legnagyobb rajongói is találnak egy-két olyan nevet, mely ismeretlen számukra.

postrock.jpg

A lemez tökéletesen mutatja be a stílus jellemzőit, mondhatnánk kliséit, melyet megtámogat a megfelelő hangzás, így a műfaj szerelmesei biztos megörülnek majd annak a hírnek is, hogy a jövő év tervei között szerepel a második rész elkészítése.

Aki nem ismeri, vagy nem szereti a postrockot, elsőre talán egy nagy masszát hall, de talán ez is a műfaj velejárója, időt kell adni a történetnek. Akinek már elsőre is tetszik egy picit, kérem adjon türelmet a lemeznek. A korongon szereplő zenekarok közül mindenképpen élő megtekintésre ajánlom a Sonar-t és a Képzelt Város-t, valamint a lemezen nem szereplő Pozvakowski is fontos szereplője a szcénának, őket talán a vol2-re tartogatják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr335681889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása