Interjú: Lynd

Interjú: Lynd

B-oldal: Mutatkozzatok be a B-oldal olvasóinak!

Lynd: A zenekar 2013 májusban mutatkozott be az A38 Hajó teraszán. Zenénket underground-pop, indie-rock, és dream-popként aposztrofálják. Az együttesnek októberben jelent meg egy 6 számos EP-je, amelyet látványos visuállal mutattunk be a GMK színpadán. Eddigi pályafutásunk során többször koncerteztünk a GMK-ban, felléptünk az Instantban, az Akváriumban is. Az A38 Hajó gyomrában az Amatorski zenekar előtt játszottunk, amelyet az m2 is műsorra tűzött. Nemrégiben debütált a Lost and Found az EP címadó dalára a MADVision Stúdió gondozásában készült klipünk. A már megjelent EP-ről a Flashing Lights című dalra tervezzük a következő klipet elkészíteni és ezzel a dallal a World In Motion által meghirdetett versenyre is jelentkeztünk.

l4.jpg
B-oldal: Mi a helyzet albumfronton?

Lynd: Jelenleg a zenekar egy lemezen dolgozik, amelyet év vége felé szeretnénk bemutatni. Az új lemezen az elektronika ugyan nem tűnik el, de hangsúlyosabbak lesznek a hangszerek, így erősítve az indie-rock vonalat. Az ének is picit erőteljesebb lesz, a már megjelent EP-ről talán a Lost and Found című dalhoz fognak az új dalok a leginkább hasonlítani.

B-oldal: Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok?

Lynd: Massive Attack, Portishead, The XX, Warpaint, Woodkid

B-oldal: A közeljövőben hol láthat titeket a közönség?

Lynd:  Május 15-én a RoHAM Bár-ban egész estés születésnapi Lynd koncenet tartunk, amelyre új dallal, visuállal, és sok meglepetéssel készülünk. 

Fotó: Balázs Tokaji/Tekla Tankó-frenchbystyle

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr526157356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása