Foo Fighters - Sonic Highways

Foo Fighters - Sonic Highways

David Grohl a Sound City című dokumentumfilmmel nagyot dobott, legalábbis egyből bizonyította (amellett hogy ő a legjobb fej ember a zeneiparban), milyen különleges érzéke van a zenei dokumentumfilmek világához. A siker arra motiválta, hogy a novemberben megjelenő új Foo Fighters album mellé októberben kihozza a Sonic Highways című HBO sorozatot, melyben a bandát követhetjük végig, ahogy amerikai híres stúdióit keresik fel, közben beszélgetnek zenészekkel és természetesen felveszik az albumot, hiszen eredetileg az ötlet az volt, hogy az új album munkálatai különböző stúdiókban történjenek. Aki látta a Sound City-t, az tudja, hogy ezt is látnia kell.

foo-fighters-sonic-highways.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr506504271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása