Queen koncert és budapesti rendezvények

Queen koncert és budapesti rendezvények

9 nap múlva a Queen + Paul Rodgers koncertsorozat a budapesti állomásához érkezik. Interneten leltem rá, hogy ennek keretében a HQFC rendezvénysorozatot szervezett (Budapesti Queen napok 2008.10.25-30.), melynek fő programjait, ajánlom itt nektek. Tessék szépen menni és bámészkodni.

Lesz itt kérem lézershow, fénykép kiállítás, városnézés (a Parlament vásárlás talán idén is elmarad), Queen Unplugged Project koncert, de persze elsődlegesen Queen + Paul Rodgers koncert az Arénában, október 28-án 20.00 órás kezdettel. Hú.

Aki mer, az kattintson a plakátra.

A zabszem a seggünkbe, ha nem is fér már be, de kezd ünneplőbe öltözni, ezt láthatjátok blogunk jobb oldalán lévő visszaszámlálón is. Mennyit kell még aludni?

Érdeklődő kispajtásoknak ajánlom ezen oldalt (QueenConcerts.com), lehet tervezni a várható setlistet a turné korábbi koncertjeiből, persze, aki csak ott akar szívszélütést kapni, az ne nyissa ki a titok fület. (Pl. Bijou című szám előadása Kharkivban.)

További információk:

Hivatalos program
Lézerszínház honlapja
Queen Unplugged Project honlapja (fellépésük helyszíne: Rockrandevú)


Múltidézésnek pedig...
Queen - Tavaszi szél vizet áraszt - próba (1986)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr100721174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robin Hood · http://robin.blogol.hu 2008.10.20. 21:30:54

Király a blog! Már korábban is örömmel láttam itt a Queen vonatkozású megnyilvánulásokat, de ez most viszi a prímet!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.10.20. 21:39:26

Köszönjük szépen. Ne menj messzire, Dévényi Tibi bácsival küldjük a labdát, lesznek még meglepetések...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása