Rendezvény: Szenvedélyek, DJ-k, producerek

Rendezvény: Szenvedélyek, DJ-k, producerek

2008.11.15. | Horváth Oszkár

Egy kis off és aktualitás. Ma, azaz 2008. november 15-én szombaton a számítógéppel zenét készítők számára lesz egy rendezvényfinomság DJ & Producer találkozó címmel.

Ütemkreálás és zeneleképzés, ismerkedés a MIDI-vel, DJ-zés 2-nél több csatornán, régi jól bevált eszközök és újdonságok kiállítása. A szünetekben Dj Catana, SanFranciscoBeat AKAI liveact, dj PaulHouse 4CD-játszós szett. Annak is van programajánlatom, akit ez az egész nem érdekel.

http://www.ableton.hu

Ha tehát érdekel a zeneírás, vagy csak úgy csinálnál, mint aki ért hozzá, vagy kinevetnél olyanokat, akik nálad kevésbé értenek hozzá, de okoskodnak, 13:00-tól várnak, az első előadás 15:00-kor kezdődik. Ha azért mennél oda, hogy velem találkozz, esetleg hozzámérj, vagy közös fotót készíttess, akkor majd legközelebb gyere, mert bár magam is  Abletont használok, nem érek rá. Előbb egyetemen képeztetem magam, később pedig 10 éves érettségi találkozón veszek részt, amiből lehet tippelni a koromra, de nem fogjátok eltalálni. Egyéb oka hiányzásomnak, hogy félek az idegen emberektől és azon belül is különösen a japánoktól, és ilyen helyeken, ahol sok a gomb meg a potméter meg a nyomtatott áramkör, bármikor lehetnek japánok.

HA AZ EGÉSZ ÚGY AHOGY VAN, NEM ÉRDEKEL, akkor látogass el a Gödörbe a Szenvedélyek napja előfutáraként tartandó 24 órás programra, majd magára a Szenvedélyek napjára november 21-én (előadások, este Copy Con és Irie Maffia), hogy megalapozd a szenvedélyekkel szembeni ellenállási képességedet. Abból, amit hallottam róla, ez nem amolyan vaskalapos anti-minden rendezvény, inkább nevelő, megelőző, a különböző szenvedélyeket kultúránk részeként elismerő és azok kezelhetőségét áhító rendezvény. Erre se tudok elmenni, mert a B-oldal szerkesztőség kétharmada Villányban lesz kábítószerezni és szerencsejátékozni.

http://www.sziget.hu/szenvedelyeknapja

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr77769638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.11.15. 09:04:50

Kicsit zavar, hogy feje tetejére állt a világ és a Gödörbe a fesztiválszezon lezárása óta nem tudtunk lemenni. Műanyagpohárból akarom inni a sört!

Rah 2008.11.15. 10:09:54

jól hangzik ez a második "fesztivál", bár kicsit vékonyak a fellépők...

Jules 2008.11.15. 12:51:36

meghalt Mitch Mitchell...hamár a szenvedélyeknél tartunk...RIP

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.11.15. 18:19:58

Óriási zenész volt. Meg fogunk emlékezni róla.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.16. 09:59:21

Mikor leszek már pesti, hogy gödrözhessek.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása