Blog keresztapák

Blog keresztapák

Egyszer egy Gödörbe történő véletlen (sosem véletlen...) lekeveredésem alkalmával, "na, igyunk még egy sört, de utána menjünk, mert holnap munka van" mondás után mégsem mentünk haza. Benn egy nagyon fura banda játszott, kábé 10-en voltak a színpadon, mindenkire jutott 1,5 nm, ami az ugrálós fúvós szekciót figyelembe véve enyhén kevésnek bizonyult.

Később utánuk nyúltam, megtudtam, hogy a nevük B Seiten Sound, osztrákok és a zenekar nevét az általában lemezek B-oldalán található zenei csemegék ihlették. A Gödörben nagyon jó koncertet adtak, a sör áztatta agyam mondjuk nem őrzött meg róluk sok információt. A srácok a reggaet, a skat, a hip-hopot, a (lekváros) funk-ot laboratóriumi körülmények nélkül ötvözik, én a koncerten a korai Red Hot Chili funktémáit (is) odahaluztam.

Mivel számtalan pletyka kering, - és mielőtt valami celebműsorban rovarokat kell ennünk - most már elmondhatom, hogy blogunk születése napján, mikor a műsorfüzetet böngésztük nosferatoval, a felületes ismertség ellenére e banda ihletett minket blogunk nevének kiválasztására. Karma. Azon a szombaton (ez már készülő könyvünkből van - I/O, a szerk.) miattuk ástuk bele magunkat a Gödörbe, de mivel túl sokat mórikáltuk magunkat a szomszéd asztalnál ülő lányoknak (50%-os sikerrel, khm), így keresztapáink koncertjéről lemaradtunk. Ellenkarma. Egy 2-es dogát azért így is írnék a koncertjükről.

Viszont így már elhiszitek nekem, hogy léteznek?
B Seiten Sound a Hangfoglalás fesztiválon, avagy fellépés a B-oldal születésnapján
B Seiten Sound a MySpace-en
B Seiten Sound - UK Okay (mp3)

Szolgálati közlemény a lexikális tudásunk növelése érdekében: 2008-ban jelent meg első lemezük, a "Du Kannst Nicht Tanzen", ami ezek szerint nem Phil Collinsról szól. I like!

 

B Seiten Sound - Bock Ma's Festival (live 2007)

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr21774480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bono 2008.11.18. 12:12:42

elrontja a linket a linkelőtök!
ez kellene:
www.hangfoglalas.hu/2008/index.php?apps=zenekar&ea_id=18

ehelyett:
b-oldal.hu/redirect?url=http://www.hangfoglalas.hu/2008/index.php?apps=zenekar&ea_id=18
amiből ez lesz:
www.hangfoglalas.hu/2008/index.php?apps=zenekar

a láma hangfoglalas.hu meg nem elég, hogy nem kezeli a problémát, de még ilyet is kif*s a képernyőre izibe':

Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at end of input at character 335 in /home/httpd/html/hangfoglalas/2008/apps/zenekar/zenekar.php on line 93
Rossz lekérdezés - hangfoglalas_eloadok! SELECT ea_id,ea_nev,leiras,email,honlap,kep_fix,status, (SELECT stilus_nev FROM hangfoglalas_stilus WHERE stilus_id=hangfoglalas_eloadok.stilus) as stilus_nev, (SELECT nemzet_nev FROM hangfoglalas_nemzet WHERE nemzet_id=hangfoglalas_eloadok.nemzetiseg) as nemzet_nev FROM hangfoglalas_eloadok WHERE ea_id=

hehehe... :-)

Mokki 2008.11.18. 13:20:30

Na, most már lemegyek ebbe a Gödörbe...

Gluck 2008.11.18. 13:22:29

én gyakran járok, tényleg jó kis bandák lépnek fel...ezt nem ismertem

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.11.18. 13:23:39

November 30. Dévényi Ádám és az Átmeneti Kabát koncert lesz!! Jó az öreg, amúgy a Bikininek is írt anno dalokat, nem is akármilyeneket...

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2008.11.18. 13:47:20

Úgy néz ki, a linkelőnk nem eszik ampersand karaktert (&), majd megtanítom kesztyűbe dudálni, addig is javítottam.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.11.18. 19:02:08

Na legalább már tudom, hogy honnan fúj a szél :)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.11.18. 21:13:20

Hát, igen. A tervek szerint Rálf atya és nosferato Liptai Claudiánál sírta volna el a történetet. Nekem meg már be van kamerázva a lakásom, azt mondják, jövő héten jön főzni hozzám a Takáts Tamás, B. Tóth László, Judy Nero, Hargitai Bea meg a Hajas. Vagy miL? Én főzök? Teát, most.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása