Bréking: Cökxpôn Elektronikus Zenei Tehetségkutató Verseny

Bréking: Cökxpôn Elektronikus Zenei Tehetségkutató Verseny

Bréking: Ugyebár szeretjük a tehetségkutatókat, és azért ejtsünk szót az olyanokról is, melyben nem a frontemberkedés és a Slashnek öltözés a mérvadó.

Ma este lett volna a Boráros térhez közeli Cökxpôn Caféban a Cökxpôn Elektronikus Zenei Tehetségkutató Verseny élő selejtezője, de mivel a jelentkezési határidő október 20-ig meg lett hosszabbítva, így az első selejtező október 21-én lesz. Tehát nem ma. :) A belépés ingyenes!  (Rádióban ezt a hírt nem tudnám elmondani, mert nem tudom kimondani a szórakozóhely nevét.) Uff.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr931440335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernoke 2009.10.11. 16:32:09

megint megbizonyosodtam róla, h a b-oldal kurvahasznos. erről nem is tudtam eddig, csak azt nem értem, h mér...
Cökxpon neve pedig kiejtve egyszerűen Cökszpon.:D

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.10.11. 18:38:54

@Ernoke: Hú, örülök, ha hasznosnak találod, az ilyen hír jellegű dolgoknál nagyon nehéz eldönteni, mi lehet érdekes, és hát persze magukból indulunk ki eleve, szóval sosem a Fiesta típusú zenekarok Cora parkolós koncertje lesz bejelentve itt...

Viszont, érdekes amit mondasz, de tuti C-vel kéne mondani? :) Nem K-val? :)

darabolospingvin 2009.10.11. 22:41:10

khmm. Tegnap akkor káprázott a szemem mikor a Fókatelep és az Operentzia koncerten voltam ? :)

szoval akoncertek meg lettek tartva, de a hely egyre lepukkantabb. a 2 mélynyomohangfalbol az egyik eltunt igy csak jobbrol szol a zene, meg a szinpadi alapokról, szoval ez igy 2009-ben nagyon ciki.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.10.12. 19:44:35

@darabolospingvin: Te mondod jól! A tehetségkutató 21-én lesz, de a többi koncert nem csúszott vele! Köszi, javítom! Aki akarja pl. az Óperentziát, akkor 22-én Trafó!

Ernoke 2009.10.13. 09:11:35

köszi az updatet is.

@darabolospingvin: aki ott játszik, annak sajnos számítania kell erre, és számítanak is rá... a hely tulaja nem egy szervezőzseni, alapvető dolgok bírnak ott hiányozni (pl. megígéri, h lesz projektor egy audiovizuál izéhez -> persze, h a végén nincs projektor...). nekem mindennek ellenére a kedvenc helyem, mert helyt ad olyan dolgoknak, amiknek más nem igazán.

Ernoke 2009.10.13. 09:12:44

@Interstellar Overdrive: soha életemben nem hallottam K-val, az kizárt.:D becézve ráadásul "Cöki", hát nehogymár "Köki" legyen.:D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása