Bréking: Billy Idol és a Massive Attack a VOLT-on

Bréking: Billy Idol és a Massive Attack a VOLT-on

Még 120 nap a 18. VOLT fesztiválig, de napvilágra láttak az első fellépők nevei. Ezek szerint a hűség városába érkezik a ferdeszájú Billy Idol és a trip-hop alapító atyák egyike, azaz a Massive Attack. Érkezik a Parov Stelar Band, Andy C, DJ Yoda, valamint nem meglepő módon idén is a nagyszínpadon lesznek megtalálhatóak Sopron állandó magyar vendégei: Ákos és a Quimby.

[NEM megerősített pletyka, miszerint a Balaton Soundra pedig a Pet Shop Boys, Jamiroquai, Tricky és Paul Kalkbrenner jön.]

Egyelőre ennyit, a többit majd csepegtetjük, ha tudjuk. Nemsokára fesztiválszezoooooon!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr541802998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellamy 2010.03.02. 16:13:55

Hát ez elég gyenge. Massive Attack, oké, de egy név kevés - ráadásul nem is biztos hogy odavaló zene.
Parov Stelar? Na nemár! A38on még oké, de egy fesztiválon?

Az állandó magyar felhozatal meg no comment. Nevetséges, hogy a fesztszervezők még mindig azt hiszik, hogy ha egy fesztiválon nincs Kispál vagy Quimby, akkor kevesebb lesz a látogató.
Elképesztő mennyiségű új zenéhez lehet már jutni manapság, hihetetlen hogy egy ilyen bulin nincs valami érdekesebb. Persze, tökjók, meg minden, de már eléggé unalmasak.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.03.02. 16:17:50

Félig egyetértünk, de lesz még itt hír, ne aggódj.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.03.03. 13:53:21

Thieveryt akarok a soundra, és kálkbrenner palit. Akkor előtte a végrendeletemet is megírom.

Ernoke 2010.03.03. 21:55:12

nekem csak a massive attack villog a szemem előtt. eddig 3 koncerten voltam, és mindegyik jobb volt, mint az előző. ha ez jobb lesz, mint a balaton soundon, akkor a mennybe megyek.:D

raoul_duke 2010.03.03. 22:31:26

Nem jelent meg a kommentem tegnap, hátha majd most. Szóval rajtam már nem múlik, valamikor a hétvégén szavaztam a Kalkbrennerre a kívánsággépen (?!). Úgyhogy jöjjön.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása