B-oldal a GoldenBlogon

B-oldal a GoldenBlogon

A B-oldal büszkén látja, hogy idén ismét szerepel a GoldenBlog versenyen induló blogok között, még pedig a Kult-Szórakozás kategóriában!

A GoldenBlog oldalán olvasható infó szerint közel 600 blogból választották ki azt az 50-et, mely közül a zsűri választja ki a győztest. Természetesen idén is vesztegetünk, leitatunk, fenyegetünk, haverkodunk és megfélemlítünk, ahogy tavaly is, amikor a mainstream kategóriában 11. helyezést értünk el! Idén cél, hogy Czene Attila pályáján legalább a 10-ben legyünk...

Riszpekt, hogy még úgy tűnik, mindig olvastok minket. Mi vagyunk a blog, mi vagyunk az ééélet!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr302120554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.07.08. 07:58:16

Kösz a tippet, megyek az Aerosmith blogra, sziasztok! ;-)
Hol lehet szavazni? Ugyen twitteren meg facebookon meg ilyeneken?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.07.08. 11:17:42

Azok a bloggerek szavaznak-zsűriznek, akik neveztek a 600 között a kult-szórakozás kategóriába. Én magam részéről támogattam a Modorost, Gyűlölt ellenségeinket, Rapnyelvet, a Könyvest, a Filmdroidot, az AlfaOmegát, és az Uccaszoc(o)t. Azért 7, mert 2x szavazhattam (sokblogos sajtkukackodás), amúgy 5-öt lehet választani.

rettentó 2010.07.08. 12:37:55

Ez az uccaszoc marha jó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.08. 19:59:57

"Mi vagyunk a blog, mi vagyunk az ééélet!"

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása