David Gilmour és Roger Waters egy színpadon

David Gilmour és Roger Waters egy színpadon

SZENZÁCIÓ! David Gilmour és Roger Waters... még egyszer mondom: szóval David Gilmour és Roger Waters EGY SZÍNPADON. Minden előzetes bejelentés, hír, pletyka nélkül, egy jótékonysági est keretén belül, kb. 200 szerencsés láthatta a Pink Floyd két legendájának négy számos programját (‘To Know Him Is To Love Him’, ‘Wish You Were Here’, ‘Comfortably Numb’, ‘Another Brick in the Wall (Part II)’).

Nem tudom, hogy ez miért pont most történt, hiszen a két flótás évtizedek óta rosszban van egymással, lehet, elkezdték írni a bakancslistát. Szóval, aki nem hiszi, hogy EZ megtörtént, annak álljon itt a bizonyíték. (Még több kép ITT!)

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr942146115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása