Incognito és a Bin-Jip a ZP-ben

Incognito és a Bin-Jip a ZP-ben

Vasárnap kiemelt zenei esemény lesz a ZP-ben, hiszen az Incognito és a Bin-Jip zenekarok lépnek fel! A Bin-Jip-et (Harcsa Veronika zenekara) már régóta vadászom, az Incognito-t pedig a funk-jazz kedvelőinek nem kell bemutatni. Akinek mégis kell, annak itt a lehetőség, hiszen 400 Ft-ért bárki megválthatja holnap este (a ZP-ben!) az ismeretséget. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr612160745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.24. 16:27:55

Bin-Jip amúgy a dél-koreai Kim Ki-duk filmjének címe, magyarul: Lopakodó lelkek, s nagyjából egy fura párocskáról szól, akik nyaralás, egyéb okok miatt üres lakásokba szökdösnek be alvás céljából. port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=70807

Zsoma 2010.07.26. 09:54:56

Fantasztikus bulit nyomtak mindketten, Harcsa Veronikáék üdítő meglepetés volt számomra mert ezt a projectjét meg nem ismertem, az Incognito pedig hozta a szokásos elsöprő formáját és a nem túl nagy tömeg ellenére óriási stenk volt a színpadon!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása