Vége a nyaralásnak bazmeg!

Vége a nyaralásnak bazmeg!

2010.08.08. | Horváth Oszkár

"HOLIDAYS ARE FUCKING OVER" címmel jelzi Dj Bootsie augusztus végi A38 hajón tartandó bulija, hogy ideje mindenkinek egeret és lapátot ragadni, valamint azt, hogy a Holidays in the Shade időszaknak vége. Utoljára amúgy pont a nyaralás közepén láttam, pont akkor értem be a csütörtöki Soundra, valamikor 17:00-kor, és 17:30-ra elég szépen meg volt alapozva a hétvégém, amit 40%-ban a fröccsnek, 40%-ban Bootsienak, és 20%-ban Lázár Tibi lábdobjának tulajdonítok.

Ha szeptembert akartok alapozni, akkor augusztus 28-án:

Bootsie, akiről most már szégyelleném, ha a B-oldal olvasói nem tudnák, hogy ki (lásd korábbi interjú), a hazai hip-hop szcéna egyik legismertebb DJ-je és producere, egykori alapitója az Árral szemben rap-formációnak, az első Yoderboi lemez közreműködöje, tagja a Zagar zenekarnak. Ezúttal saját formációjával, a Dj Bootsie Quartet-tel robbant nagyot az A38 tetőteraszán.   

Dj Bootsie az elmúlt időszakban számos Nyugat -európai nagyvárosban játszott zenekáraval, a Dj Boosie Quartet-tel. Ennek a nyári szezonnak méltó befejezése lesz az augsztus 28-i koncert az A38 hajón. Dj Bootsie elsö szólólemezet 2oo4-ben jelentette meg, melyröl felhasznaltak számokat Dj Cam mixlemezére, a Buddha Bar vol. VII-re  és a CSI Helyszinelők sorozatba, és számos divatbemutatón felcsendültek számok az albumról. Második lemeze a nagyhirű angol BBE lemezkiadónál jelent meg 2009-ben, Holidays in the shade cimmel, remek kritikákat kapva külföldön és itthon egyaránt. A túlnyomórészt instrumentális  lemezen közreműködött két New york-i MC, O.C. és Vast Aire. Az erős filmzenei hatásokkal operáló producer ezen lemezéről is felhasználtak egy számot  a CSI Helyszinelők sorozatba és Marc Cain divattervező önálló ruhamárkáját bemutató weblapjának aláfestő zenéjéül is egy Bootsie számot választott. Ezen lemez kapcsán zenekarával meghivást kapott Belgiumba, ahol Dj Krush előzenekaraként játszott, Berlinben pedig Illa J és Fank n Dank elött pörgette a lemezeket.

Augusztus 28-án este 9-kor pedig ismét A38. A csapat:

Vázsonyi János – szaxofon
Lázár Tibor – dob
Kovács Gergely – billentyű, gitár
Dj Bootsie – samples, efx, scratch
Kemuri – visual

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr1002201251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raoul_duke 2010.08.10. 09:33:07

Elmennék valszeg, de még a SZIN-en fogom csapatni.

raoul_duke 2010.08.11. 13:37:50

@Interstellar Overdrive: :D Alap. Viszem nekik az Örömhírt.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása