Hét dala: Kispál és a Borz - Szőkített nő

Hét dala: Kispál és a Borz - Szőkített nő

Hét dala: Kispál és a Borz - Szőkített nő

Miért pont ez? Hát, talán megérdemlik, nem? Bár előre bocsátom, én sosem voltam és valószínűleg nem is leszek kispálos, sem lovasis (bonanzás sem voltam :), így nem kezdek sem értekezésbe, sem gyermekkori emlékek könnyfakasztó felidézésébe. Azénkispálom csak úgy van, miközben más Kispálja örökké lesz. És ez így van rendjén.

Viszont ha 2 év múlva megint hirtelen visszatérnek, vagy csinálnak még egy búcsúkoncertet, akkor nagyon szétkapom őket. Addig is, minden a legnagyobb rendben van.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr82210355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.08.10. 11:23:26

Nekem életem első olyan koncertje volt, amire egyedül mentem, 1994-ben. Nagyon vártuk, hogy végre azt mondja, hogy KURVA nagy óriás :) Nagyban hozzájárult, hogy még ma is ilyen koncertre járogatós vagyok, amellett, hogy a jazz, komolyzene és elektronikus zene iránti érdeklődésemet sem hanyagoltam el. Asszem volt alföldi cipőm, és az idióta körbeállós kánkános-szirtakis táncolásokból sem maradtam ki... :D Idén nyáron hallottam őket a Pannónián és a VOLT-on, asszem elköszöntem. Meg nem köszöntem.

petrot · https://www.facebook.com/tamas.petro.official 2010.08.10. 13:20:45

Én sem vagyok egy nagy "kispálos", de ez a szám valami eszméletlen qrva jó..

Péter Bócsi 2010.08.10. 15:12:53

Hát, én meg nagy kispálos voltam, egy időben majdnem átoperáltattam magam Lovasivá, de féltem, hogy Kispinek ez rosszul esne, szóval ezért mégsem.

Most meg szar, hogy ennyi volt, emiatt nem is mentem a koncertre, én nem szeretek temetésre járni, de még halotti torra sem. Nekem ez szomorú lett volna.

De! Én várom, hogy mikor állnak majd össze újra, addig meg szurkolok, hogy sok izgalmas és jó zenét hozzanak össze külön utakon járva.

CernaGeza 2010.08.19. 18:46:20

Érdekes szám ez.

-Miközben unásig ismert (röhej, a szőkített nő egy közhely lett mára) és könyökön-kijövős szám ez a hullámzó flangeres-chorusos polimerkazettás hangzásával, eszébe jut az embernek az összes mezítlábas kiscsaj a tabánban, a tiszacipős szövegírás a kisfüzetbe ami végül mindig szar lett, stb.

Pedig sok jobb szám van szvsz.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása