Bréking: Phil Collins új dala

Bréking: Phil Collins új dala

A világ egyik legszimpatikusabb zenésze szerencsére még nem búcsúzott el örökre (annak ellenére, hogy már két búcsúturnét is levezényelt) és most egy feldolgozás albummal jelentkezik.

Az új lemez első klipje az 1963-as Heart Heat Wave című dalhoz készült, mely egy picit felidézi Phil barátunk You can't hurry love időszakát. Persze, akkor még egy kicsit több haja volt, de ez kit érdekel. Nem kell ezt bonyolítani. (Szegény Chester Thompsont a dobok mögött azért sajnálom, sok munkája az ilyen típúsú dalokban nem nagyon van...)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr142262218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockjano_ 2010.09.09. 11:07:51

Még mindig jól nyomja....

DiliQtya 2010.09.09. 11:45:15

Hát akárhogyis, de még mindig több élet van ebben a dalban mint az utóbbi néhány év egysíkú konzervslágerekben.

Dr Gregory House 2010.09.09. 11:56:25

Édeseim, a szám címe nem Heart Wave, hanem Heat Wave, vagy hosszabban (Love is Like a) Heat Wave!
Ezen az egészen szegény Daryl és Chester is csak mosolyogni tud. Az öregedő és betegeskedő zseni visszafordult a múlt felé. Pedig ez a nagyszerű muzsikus csodákat tudna még írni, nagy kár lenne, ha nem így tenne.
A Genesis láda bevágása azért nagyon durva!

brainy_peter 2010.09.09. 12:57:58

Na EZ zene, és örömzene. :)
Heat Wave, bizony...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása