The Mars Volta: új lemez, új dobos

The Mars Volta: új lemez, új dobos

2012.02.02. | Rálf atya

Az elvetemült Volta rajongók már biztos számolják, hogy hányat kell még aludni március 27-ig, amikor is megjelenik a The Mars Volta új nagylemeze, a Noctourniquet.

Maga a The Mars Volta név a kreatív szerző párost, az énekes Cedric-et és a gitáros Omar-t takarja, kettejük szerzeményeit pedig a The Mars Volta Group adja elő. Ennek soraiban kis változás volt, új a billentyűkért és "sound manipulation"-ért felelős tiszt és a dobos is. Nem tudom Omarék honnan kukázzák ki ezeket a dobosokat, de nagy tehetségük van belenyúlni a tutiba. Jon Theodore és Thomas Pridgen (ők ültek huzamosabb ideig a Volta dobszékén) nehéz örökséggel bír, de az új arc, Deantoni Parks felveszi a kesztyűt. Meg az őrült ütemképleteket. Kis ízelítő, mely Omar szólóprodukcióját színesítette.

Úgy 1:00 körül jön, amiért nagyon szeretjük a srácot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr503972354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása