Ki mit mond magáról a Twitteren?

Ki mit mond magáról a Twitteren?

2012.05.05. | Rálf atya

Hál istennek nem minden zenész úgy mutatkozik ba a hivatalos Twitter oldalán, hogy "The official account of Enrico Palazzo"

Összeszedtem pár olyat, aki kis színt visz a dologba, valami szokatlant, pojácaságot vagy csak egyszerűen egy szóval oldja meg:

Cedric Bixler-Zavala (The Mars Volta):

EL PASO'S REALEST HOUSEWIFE Latin Danzig, life coach, Author, singer for mars volta/ATDI, Actress, Host, Loyal Friend, & 4 the record, Its hella windy outside!

Flea (Red Hot Chili Peppers):

a small man

Henry Rollins:

Official Twitter for Henry Rollins. Yes, this is real.

David Guetta:

Official David Guetta Twitter. The best place to find the latest about David.

Evan Seinfeld (ex Biohazard):

Motivation, Determination,Domination- ATTIKA7.com Hellbound Army

Elton John:

A multiple Grammy-winning legend and flamboyant superstar, Elton is the most enduringly successful singer/songwriter of his generation.

Axl Rose:

GN'R

Dr Dre:

This is Dr. Dre’s official Twitter page. Dr. Dre does not tweet

Ice Cube: 

Gangsta Rap Made Me Do It.

Lady Gaga:

mother mons†er

Mike Portnoy:

Dream Theater, Transatlantic, Adrenaline Mob, Flying Colors, Avenged Sevenfold, Liquid Tension Experiment, Neal Morse, OSI, HAIL, YMC, HOTG, C&TSM, AJ, etc

Dopeman:

Magyarország Rémálma/Hungary's Nightmare :D

Ahogy így végigolvastam még egyszer, már nem annyira viccesek, így arra kérek mindenkit, aki tud valamit, hogy mentse meg a postot és egy kommentben osszon meg valami mosolyra fakasztó Twitter bemutatkozást.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr714489309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sysy 2012.05.05. 15:33:01

Ez egy sapka híg fos, hogy így summázzam a véleményemet. Ez nem a Bé oldal, hanem a Zsé oldal, kedves Rálfatya. Ha a pöcsödet huzigáltad volna, mindenki jobban jár. Te is és a tisztelt olvasók is. Az Indexet is minősíti, hogy miket rak ki a főoldalra. Vagy randomszerű a blogok közötti válogatás?

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása