32 dal 8 percben

32 dal 8 percben

A YouTube-on hihetetlen szobagitárosokat lehet találni, ha az ember egy picit unatkozik. Korábban már bemutattam Jules Nunest, az amerikai tinibukszát, aki ukuleléjével és gyermeki bájával nyűgözte le az Internetet. Nos, is van egy másik csodabogár, aki 32 dalt sűrít 8 percbe. Van itt minden, mint a búcsúban, egy egész estés tábortűzi koncertet is tudna adni. Persze eközben valakinek helyette kellene a nyársat forgatni, mert úgy tűnik elég nehezen rakná le a gitárját.

Nem lelőve a poénokat, a srác előadásában feltűnik a Dream Theater, a Muse, a Deep Purple, a RHCP, de az érkezik kóstoló - többek között - Tenacious D-ből, Gorillazból és még az el nem felejthető Rick Astleyből is.

Mutatkozz be azért szépen kisfiam, "Fredde Gredde vagyok, svéd unatkozó fiatal, melyet az alábbi videóm és más otthoni játékaim is bizonyítanak". (Minden szavát értem svédül, csak nem tudom, mit jelentenek.)

Nem is tudom vele megértetni, így sose tudja meg, hogy nálunk május az otthon zenélés hónapja...

Május az otthonzenélés hónapja| 36 dal ugyanarra a 4 akkordra

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr351097430

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LWPLICM 2009.05.04. 16:22:46

Little Boots, aki a BBC Sound of 2009 győztese (zenekritikusok és a zeneipar szavazatai alapján - korábbi nyertesek: Adele 2008, Mika 2007, Keane 2004...stb), tulajdonképpen saját Youtube csatornájából nőtte ki magát.

Itt találhatóak egyedi feldolgozásai 1-2 saját dallal kiegészítve:
www.youtube.com/user/littlebootsvideos
(Gary Numan és Giorgio Moroder hatása érezhető)

Acid Amadeus 2009.05.05. 12:11:30

Hát ez nem semmi. egész élvezhető volt még az O-zone-féle Dragoste di tei is. A Pokemonról és a Power Rangers-ről nem is beszélve. Azért a Queen-féle Killer Queen-nél villantott énekhangot a srác.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása