Blogajánló: Cluster One és Bünti blog

Blogajánló: Cluster One és Bünti blog

Régi jó szokásunknak megfelelően felhívjuk a figyelmeteket pár értékes magánszámra, avagy olvasásra ajánljuk:

VISSZATÉRT A CLUSTER ONE! 2 éves fennállását ünnepli az egyik legjobb internetes zenei magazin, mely összetéveszthetetlen stílusával ragadott meg engem. A szerzők egy kisebb pihenő után most újult erővel térnek vissza, missziójuk, hogy obszcén világuralomra törjenek, és saját hangot megütve tájékoztassanak minket koncertekről, albumokról és egyéb zenei jelenségekről. Ha valaha SP-stílusú zenét akarunk (újra) csinálni, akkor velük fogunk. :D

ELINDULT A BÜNTI BLOG! Bár nem zenei témában jött világra, de már 1 hónapos "szülinapját" ünnepli ezen új blog, avagy "társadalmi feszültséglevezető játszótér és kerekasztal", melyben szerzőként néha mi is feltűnünk nosferátóval. A barátainkkal közösen írt blogban a mindennapi bosszúságoktól a köztörvényes bűnökig mindent előveszünk, ami fáj, csíp, mar, kiadva magunkból, még akkor is, ha nem tudjuk, hogy "mit érdemel" a bűn elkövetője.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr701755086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2010.02.14. 21:27:12

De csak ha andika255 és a haverok is jönnek tanácsadónak, elvégre ők, ha jól tudom, 2001 táján már csináltak ilyen SP-típusú zenét POÉNBÓL.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása