U2 DVD előzetes

U2 DVD előzetes

A húsvéti nyuszi az új U2 DVD-vel (U2 Live At Rose Bowl) kapcsolatos hírt és trailert hozta el nektek. A felvételek június 7-én, a turné Los Angeles-i állomásán rögítették, egész pontosan 27 kamerával. Mivel én nem szeretem a U2-t, tulajdonképpen hidegen is hagyhatna a hír, de a 360 fokos színpad előtt én is leborultam, hiszen e technikával a U2 újradefiniálta a színpad fogalmát. Nem is jöttek Budapestre, hiszen ez a megoldás (nevezzük annak) a Puskás Ferenc Stadionban kivitelezhetetlen. Addig is maradnak a lenyűgöző felvételek, feltéve ha nem hagynak hidegen az alábbi pillanatok...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr911886432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kepkocka · http://zenelokepkockak.blog.hu 2010.04.06. 10:23:59

Nem és nem. Nem fogom megvenni ezt a DVD-t, sőt, vehemensen elhatárolom magam attól a U2-tól, ami manapság produkálja magát. Tessék végre vagy feloszlani, vagy csinálni végre egy jó lemezt.
Szomorú végignézni a U2 2001 óta tartó folyamatos mélyrepülését, minden ilyen 360 koncerttel rúgnak egyet a ZOO TV-be, a PopMart-ba, meg a LoveTown Tour-ba, ezek még szóltak is valamiről, volt koncepciójuk, nem próbálták a mondanivaló hiányát forgó óriáspók-színpadok mögé rejteni.

Persze, grandiózus volt a ZOO TV meg a PopMart is, de ott a színpadiasság és a túlzott teatralitás csak eszköz volt, nem cél. A XXI. századi U2-ból teljesen hiányzik a humor, pedig emiatt tudtak megújulni a 90-es évek elején. Ha most sem tudnak valami újat előhúzni a kalapból, tényleg érdemesebb lenne befejezni.

Cherique 2010.04.10. 12:49:35

Én voltam a barcelonai koncerten, de nem jött be ez a 360°-os színpad. Pont azok elől rohangáltak el, akik akár egy napot is kint vártak, hogy az első sorba jussanak be.
Viszont több jegyet lehet eladni :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása