Lady GaGa Budapesten

Lady GaGa Budapesten

2010.04.26. | Horváth Oszkár

BRÉKING: a zene.hu-n olvastuk, hogy idén már nem érdemes leselejtezni a nagymama régi kalapját, mert valamiben el kell majd menni nagyon furán felöltözve Lady GaGa koncertjére, ami az Arénában lesz a hírek szerint 2010. november 7-én. Ez közel van az MTK stadionhoz, de NEM ott lesz a koncert, mert én ezzel a névvel oda be nem engedném. :) Burkolt.

A zene.hu-n további részletek, a jegyvásárlás lehet talán a legégetőbb: a budapesti koncertre belépőkhöz elsőként a www.livenation.hu oldal április 28-án reggel 9 óráig regisztrált tagjai juthatnak. A tagoknak április 28-án 13 óra és 29-e 15 óra között áll rendelkezésre az összes belépőjegy, melyből szabadon választhatnak. Egy tag maximum 4 jegyet vásárolhat.

Április 30-án, délelőtt 10 órától indul a teljes körű értékesítés a www.livenation.hu oldalon keresztül, valamint a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában. Reggel a Lángoló is beszámolt a várható koncertől, ez még egy jel arra, hogy hiteles a hír, úgyhogy aki rajongónak, vagy a koncertjegyek árazásától függetlenül mozgónak érzi magát, kezdheti átnézni a rongyait.

A B-oldalon nem azért írunk Lady GaGáról bármit, mert az ún. "rumlis" csajok csoportjába tartozik, akikre az őrültségük miatt jó ránézni, hanem azért, mert bármilyen irritáló a név, időnként a megjelenés, és a hirtelen siker, ami nekünk sose fog jutni, meggyőződtünk róla, hogy tehetséges.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr561953153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddypicker 2010.04.27. 07:09:06

azért az MTK stadionos poén nagyon ott van!!:))

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2010.04.30. 01:09:17

Én inkább megyek Június 3 Dj Krush koncertre a Zp-be,mint hogy november 7-én elmenjek erre a förtelemre :D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása