Nyerj páros VIP belépőt, csak ismerd a B-oldalt

Nyerj páros VIP belépőt, csak ismerd a B-oldalt

2010.09.22. | Horváth Oszkár

Ezen besírtam. A gépházblogon lehet az általam is saját részvételemből adódóan beharangozott Normafa Ráadásra két VIP jegyet nyerni (értsd: italbónnal!), na de a kérdés milyen gyönyörű! Ugye ismerjük az alapokat: "Megüli-e megöli-e Kinga Zsoltot?" illetve "Ki ölte meg Magdi anyust?" valamint "Kibékül-e Nóra Lacival?". Ebben a mezőnyben indul sztárkarikatúra-lépcsőm következő fázisa, a játék kérdése ugyanis:

- Mi a neve Nosferato zenei blogjának?

A kérdés persze beugratós, hiszen ez Interstellar Overdrive, Rálf atya, nosferato és még 20 szerző blogja, de ne vesszünk el a részletekben, kihúzom magam, Overdrive úgyis nyaralni van, én meg garázdálkodhatok (sátáni kacaj).

Ha valaki fontolgatná, hogy akár az én szettemet 21:00-23:00 között, akár a komolyabb zúzdát reggeli 7:00-ig bezárólag megtekinti, és emberkedik még egy nagyot a szabad ég alatt, az inda.blog.hu-n talál rá a részletekre, ahol bekibaálhatja a megfejtést, és megkérdezheti, hogy "és mikor lesz ez adásba' e?". Vagy szimplán küldd a válaszodat a jegyek@blog.hu címre 2010. szeptember 24-én délig, a nyerteseket pedig 13:00-ig emailben értesítik a szervezők.

A múltkori 75 percem még egy ideig letölthető (mentsd mp3 kiterjesztéssel), munka mellé, marha- és vadételekhez, valamint cica és kutyus kedvelőknek ajánlom.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr452316285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2010.09.22. 21:14:09

VIP jegyet, Oszikám! 4 rugó italbónnal! ;)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása