A ZeropozitivE zenekar bemutatkozása

A ZeropozitivE zenekar bemutatkozása

B-oldal: Kérlek, mutassátok be a zenekart a B-oldal olvasóinak!

ZeropozitivE: A zenekar tagjai:

Havai Gábor - Gitár
Kabai Márk - Ének
Koszti Márk - Dob
Öllős Dávid - Gitár
Simon Ádám - Basszusgitár

Zenekarunk gyakorlatilag évekig csiszolatlan formában lebegett az agyvízben és ténylegesen csak 2008 végén érezte megfelelőnek a körülményeket hogy előtörjön. Ekkora állt össze egy olyan társaság, amely képes volt a dalok gerincét jelentő ötleteket elég jól összerakni és prezentálni. Ez az "összerakás és prezentálás" persze elég bonyolult, hiszen nálunk mindenki nagyon kényes a végeredményre és olykor nehéz összeegyeztetni ennyi ember uralkodását. Ennek is köszönhető, hogy mostanra érett csak megy annyira a zenekar, hogy elkezdjünk komolyabban kacsintgatni a lehetőségekre. Nagyon fontos volt a Red Bull Made in Garage pályázaton elért eredményünk, hiszen ez tette lehetővé, hogy a So High című dalunkra összehozzuk a videoklipet, ami már érezhetően rengeteget lendített rajtunk, pedig csak 6 napja volt a premier:). Most jelenleg mérlegeljük, hogy milyen módon tudjuk a leghatékonyabban felhasználni ezt a lehetőséget. Például jelenleg is menedzsert keresünk, szóval bárkinek van valami ajánlata, jöhet a zeropozitivemusic@gmail.com-ra! 

B-oldal: Mi a helyzet albumfronton? 

ZeropozitivE: Jelenleg főleg a koncertezésre és a promócióra szeretnénk fektetni a hangsúlyt. Az a legnagyobb probléma, hogy rengeteg pénzre lenne szükségünk egy rendes nagylemez elkészítéséhez, amire lehet, hogy a jelen viszonyok közt nincs is szükség. Mivel nem koncept albumokban gondolkodunk, ezért valószínűleg egy 3-5 számos EP ugyanazt a hatást éri el mint egy nagylemez. Persze, ha holnap az utcán fejen dobna valaki egy 200 órás bérlettel a SuperSize Recordsba, azt azért felvennénk a földről :)

B-oldal: Mi a TOP5 előadó / zenekar, mely hatással volt rátok? 

ZeropozitivE:

Tool
Miles Davis
Ganxta "Döglégy" Zoltán
Incubus
The Mars Volta

B-oldal: A közeljövőben hol láthat titeket a közönség, melynek megtetszik a bemutatkozó nótátok? 

ZeropozitivE:  Januárra vizsgaidőszak miatti tiltás van érvényben, így nem lesz koncertünk, de már szervezzük az év második hónapját. Minden ilyen információ hozzáférhető a facebook oldalunkon!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr922558171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása