No comment: egy hajbanda lemezborítója 3.

No comment: egy hajbanda lemezborítója 3.

Folytatódik a vizuális környezetszennyezés, ismét egy hajbanda lemezborítóját tárom elétek.

Főszerepben egy norvég glam metál banda, a TNT, akik jó bizonyítékot jelentenek a cicanadrág létjogosultságának alátámasztására. A selyemzakóra és a balról második fickó FRIZURÁJÁRA persze én sem találok mentséget.

Az előző részek tartalmából:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr752572352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter Bócsi 2011.01.10. 10:02:06

A T.N.T abszolút védettséget élvez!:)
Tony Harnell-nek lehettek gondjai a hajmosással, szárítással, elismerem, de mit számít ez? fantasztikus éneke, mint ahogy Ronnie egyike a legnagyobb gitárosoknak.

Ez a lemez ugyanúgy gyilkos volt, mint a későbbi Intuition, vagy a 2010-es friss lemez! Hallgasd meg a Tell No Tales-s, nincs pepecselés...ez bizony egy kurva jó banda, függetlenül attól, hogy milyen a hajuk.

Viszont ha tovább akarod vinni ezt a vonalat, nézd meg a 10.000 Lovers klipjét tőlük:)

Bajog 2011.01.10. 17:15:41

a jobb szélső olyan mint kirk hammet a korai metallicában.

attilka87 2011.01.13. 23:38:12

A legkeményebb a közös többszörös: a FRUFRU

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása