Bréking: Seal Budapesten lép fel

Bréking: Seal Budapesten lép fel

Július 3-án - meghosszabbítva világ körüli turnéját - Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel úr a Budapest Sportarénában lép fel! Jó? Jó.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr92818358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTweet · http://tetovaltlanyok.blog.hu/ 2011.04.17. 09:41:10

A pécsi fellépést úgy vezették fel tavaly, hogy Seal nem lép fel kétszer ugyanabban a városban. Azt hiszem, Budapesten ez legalább a második. A pécsi EKF-hez méltóan nem is sikerült telt házas bulit összehozni, ráadásul így, hogy egy éven belül még egyszer fellép itthon Seal, a tavalyi pécsi buli veszt az értékéből. Ezt csak így zárójelben.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása