Hét dala: Black Stone Cherry - White Trash Millionaire

Hét dala: Black Stone Cherry - White Trash Millionaire

2011.08.10. | Péter Bócsi

Miért pont ez? Igazad van, szinte bármelyik dalt választhattam volna Black Stone-ék nemrégiben megjelent, harmadik albumáról, de ehhez készítettek egy nagyon pöpec klip-et is. Ja, hogy miért pont a Black Stone Cherry? Mert a banda az Alter Bridge támogatását élvezve ősszel Európában számos helyen elcsíphető lesz!

Bevallom, nálam csak emiatt kerültek képbe, lévén, hogy nagyon várom Myles Kennedy és Mark Tremonti bandáját! S ha már hozzák magukkal a Black Stone Cherry-t, hát gondoltam, megnézem, mit is művelnek. Elkezdtem hallgatni őket, és jóformán egy nap alatt a rajongójuk lettem. Így most már még jobban várom ezt a turnét, és nézegetem a lehetséges állomásokat, ahol el lehet kapni ezt a két kitűnő bandát.

A Black Stone Cherry, amellett, hogy egy light-os Black Label Society-nek is elmenne dögös, délies dalaival, a soraiban tudja a tésztaképű, ám remek hangú Chris Robertson énekes/gitárost. A srác Jack Black/Meat Loaf-szerű külsejével is kurvára megmutatja, mi is az a Rock'n'Roll!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr923138151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása