Szerelmem, Nadeah

Szerelmem, Nadeah

Nadeah-val először anno Nouvelle Vague-videók nézegetése közben találkoztam. Majd tavaly, az A38-as adott koncerten nyűgözött le infantilizmusával, őrült táncaival és egyedi színpadi megjelenésével.

Az egész koncerten a prímet a két frontlány vitte, a kurva és a félénk bakfis szerepek kiválóan működtek, Nadeah és Melanie igazi szinergiában létezett. Nadeah persze külön történet, ő néha kifejezetten botrányosan viselkedett, hiszen a színpadon először mindent magára öntött, az első pár sorral rendszeresen kokettált, majd kijött a közönségbe, felmászott a bárpultra, ott is borítgatta a műanyag poharakat, majd számára teljesen természetes módon a tömegen keresztül vágott vissza a színpadra. Az "I'm too drunk to fuck" című dal ezt váltotta ki belőle.

Aztán idén áprilisban sokkoló volt pillanat, mikor a színpadra lépő bandában Melanie mellett egy másik hölgyemény kezdte el ringatni az A38 közönségét. A buli egyáltalán nem volt olyan, mint Nadeah-val, így akkor csalódottan ballagtam haza...

A múlt héten aztán gyanútlanul netezgetek, mikor elém tárult a nagy hír, miszerint a művésznő új szólóalbuma szeptember 19-én jelenik meg. Hamzsoltam az információt, így gyorsan megtudtam, az albumot az Odile EP harangozza be, melyről kimásolt címadó dal klip és utcazene verzióban is megtekinthető alább. Engem nagyon elkapott.

A barátnőm amúgy azt mondta, hogy csak saját felelősségemre írhatom meg ezt a cikket EZZEL a címmel. Mondjuk, még élek!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr823191740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2011.10.03. 07:33:58

tegnap éjjel volt a fenti A38-as koncert a tévében, gondolom az m1 videótárából meg is nézhető - na alighanem ez az:

videotar.mtv.hu/Videok/2009/04/19/15/Koncertek_az_A38_hajon_Fellep_a_Nouvelle_Vague.aspx

Kovaxka · http://borsmustar.blogspot.com 2011.10.26. 09:18:28

November 5-én az A38-on! ... ha az asszony elenged :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása