Németh Juci hangja egy új hiphop lemezen

Németh Juci hangja egy új hiphop lemezen

beatkoho-cover.jpgNémeth Juci (Nemjuci) és Dimanovski Nati (Óperentzia) is hallható az R33 és az A38 tehetségkutatóján egyaránt döntős, élő hiphopot játszó dunaújvárosi BeatKOHO első albumán. A lemez ingyenesen letölthető a zenekar honlapjáról.

A Fújd ki! című album a zenekar elmúlt 2 évnyi munkájának eredménye. Élő koncertprogramjuk 2012-re állt össze, a most megjelent album ingyenesen letölthető a beatkoho.hu-ról. Az R33 Tehetségkutatón 250 jelentkezőből a 2. helyen végeztek, a verseny során Varga Zsuzsa, Máté Szabi (Secta Chameleon), Keleti András (Colorstar) és Németh Juci szakmai ajánlásai alapján alakultak tovább, így vált a zenekar részévé Joe mellett a második MC, Back (streetROYAL), és az élő hiphop megjelenést hitelesebbé tevő scratch DJ, ezáltal lett végül 6 tagú a zenekar. Németh Juci a zsűrizés közben ajánlotta fel, hogy felvenne a zenekarral egy közös számot, ebből az együttműködésből származik a Kicsit mindenkié, amely megtalálható a lemezen. A teljes album az R33 Stúdióban készült, a felvételek során rögzítettek 3 számhoz vokált az Óperentzia zenekar énekesnőjével, a szintén dunaújvárosi születésű Dimanovski Natival.

Az A38 Talentométer versenyen 565 jelentkezőből már a hatfős felállással jutottak a 12 döntős zenekar közé, ahol László M. Miksa zsűrizte (LB27) a bandát, erről számos A38 koncertvideó található a hiphop formáció honlapján és YouTube csatornáján. Nyereményüknek megfelelően várhatóan még 2012-ben az A38 hajón egy neves külföldi hiphop előadó előtt léphetnek fel legközelebb.

Az MR2 Petőfi Rádió “Vadonat” című műsora a lemezről már játszotta a Fújd ki! és az Ez az én földem című felvételeket, a csapat 2011-ben a hiphopot a Zhe Band útján szintén élő zenével támogató Hősökkel lépett fel közösen, miután a Hősök egyik producere Mr. Joeker is Dunaújvárosban alkot, az albumon található Édesanya című dal az ő zenei alapjaiból készült, valamint egy átdolgozással járult hozzá a hanganyaghoz.

A BeatKOHO azért alakult, hogy élő hiphopot adjon elő, élő basszussal, élő dobbal, így amolyan "what you hear is what you get" elven ugyanaz szólal meg a koncerten, mint az albumon, azzal az üzenettel az immár 30 éves hiphop műfaj és az elektronikus zenék képviselőjeként, hogy a hiphop előadó is ZENÉSZ. A fellépéseket az albumhoz hű soundon kívül kivetített HD vizuálok erősítik. A zenekar az acélvárosi eredet mellett valódi kohóként olvasztja össze a műfajokat, a dobos rock múlttal, a basszusgitáros blues és reggae háttérrel, a DJ hiphop gyökerekkel, a billentyűs/zeneszerző pedig jazz, downtempo és house előélettel rendelkezik, céljuk nem feltétlenül az underground hiphop közönség elérése, hanem élő zenekarként a fesztivál- és koncertlátogató közönség számára a hiphop műfaj képviselete emészthető formában.

A lemez elkészült, most már visszavonhatatlanul a tiétek is, azaz ahogy a Jucival közös szám mondja, Kicsit mindenkié.

Az alábbi linkre kattintva a letöltés pár másodperc múlva automatikusan elindul:

(122MB zip, 320kbps MP3, 13 track, 50:36 perc)

PRESS KIT ↓ (800kB zip, cikk, fotó)

beatkoho-stage.jpg

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr94771639

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.12. 13:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása