Megjelent az új Depeche Mode kislemez

Megjelent az új Depeche Mode kislemez

2013.01.30. | B-vendégszerző

pic_dm_heaven2.jpgAz új single egy új Depeche Mode korszak kezdetét jelenti. Végre ismét dús hangzás, de a lassú, balladisztikus dal fájdalmasan tépi fel a kétes értékű, Dave Gahan szóló próbálkozások okozta, még be sem gyógyult sebeinket. Szép dal, de érthetetlen, hogy ezt szánták nyitó slágernek! Nem az ilyen dalok miatt formáztuk cukros vízzel kockára a hajunkat 88-ban.
A single B oldalán egy a felületes hallgató számára a korábbi DM slágerek hangzását idéző, elektronikusan hangszerelt dalt is kapunk. Nem volna gond vele, szerethető, mint a nyolcvanas évek, de a hangzást már megint mintha egy békásmegyeri AMIGA fan clubban, joystickkal kattintotta volna ki két átlag user egy Super Cars verseny után.

Középszerű teljesítmény, ami azonban akár reménykedésre is adhat okot, hiszen a DM nyitó single-ök alapján eddig még SOSEM következtethettünk arra, ami utánuk következett, gondoljunk csak a Personal Jesus, Wrong, Dream On, I Feel You, Barrel Of a Gun c. dalokra. Mind hideg/meleg zuhany volt a DM rajongók számára, amelyeket aztán hangzásukban teljesen eltérő albumdalok követtek. Reménykedjünk.

(Mivel mindenhonnan törölték a 2 dalt, így mi sem erőltetjük a leközlésüket.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr475054136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dilibill 2013.01.31. 12:11:27

Ez persze ízlés dolga, de Gahan szólólemezei még mindig jobbak, mint ami Depeche Mode címszó alatt az Ultra óta megjelent.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása