JÁTÉK: Nyerj Hitchcock-jegyet!

JÁTÉK: Nyerj Hitchcock-jegyet!

Bizonyára már minden filmrajongó tudja, hogy februárban a magyar mozikban is bemutatásra kerül a Hitchcock című film, mely egy eddig el nem mesélt szerelmi történetet helyez középpontba, a világ egyik legismertebb rendezőjének, az ijesztgetés nagymesterének, Alfred Hitchcock-nak (Anthony Hopkins) és feleségének, Alma Reville-nek (Helen Mirren) kapcsolatát.

A film a a Psycho című klasszikus készítésének időszakába kalauzol el minket, mely film óta tudjuk, mit kockáztatunk a zuhanyfüggöny elhúzásával... Az életrajzi film bemutatójára az első 5 jó választ adó páros jegyet nyerhet.

KÉRDÉS: Melyik évben született az eredeti Psycho című mű? A válaszokat az overdrive@b-oldal.hu emailcímre várjuk. Határidő: Január 31.

A vetítés helyszíne: Aréna Pláza
Időpontja: 2013.02.06. (szerda) 19:00

Hitchcock_plakat_online_12.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr615052151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása