10 éves az A38 Hajó

10 éves az A38 Hajó

Hihetetlen, de már az A38 Hajó is betöltötte az első X-et. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Hajó a hazai zenei kultúra legfényesebb ékköve, melynek nem kell hosszasan bemutatkoznia a nemzetközi közönség és külföldi zenekarok előtt sem, hiszen az utóbbi években a helyszín jóhíre már határon túl is terjed. Köszönhető ez az A38 változatos programjának, szinte az összes zenei stílust lefedő zenei palettájának, melyre a 10. év betöltése után is garanciát látok.

Az ünnepi napon, április 30-án, azaz ma nagyon sok program várja az ünnepelni vágyókat, hiszen a tetőteraszon szolid világszínvonalat fog prezentálni a Random Trip, az étteremben vacsorakoncertet ad a Budapest Bár, a hajó gyomrában előbb a Junip, majd Richard Dorfmeister vezetésével a Tosca lép fel. Ott találkozunk!

hajó.jpg


5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr715248889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meddrox 2013.04.30. 14:24:34

Életem legszarabb csapolt sörét ittam ott úgy 5 éve. Csak egyet ittam, de annyira hányingerkeltő volt hogy azt sosem felejtem. Számomra ettől emlékezetes ez a hely. Nyáron pedig kifejezetten kellemetlen közeg koncerthelyszínnek, hiszen a minimális szellőztetést is nehéz megoldani egy hajó gyomrában. Nekik sem sikerült.

Make Valamit · http://make.blog.hu 2013.04.30. 19:25:14

Még három év és jön az mint a ZP-nél, ellehetetlenítik valahogy. A hajó belseje tényleg elviselhetetlen, ha kint akár csak 25 fok van.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.30. 19:47:01

Ezeken a közönségszavazós versenyeken való 1. helyezéseken mindig nagyon jót mosolygok, főleg, amikor évekig hangoztatják. Anno a click-click-click-ben is csak Japán tudott lenyomni minket, komolyan értékként kell az ilyesmit kezelni? Mert szerintem nem. A magyarok kurva jók voting-ban, ennyi ebből a konklúzió, semmi több.

Tibi5000 · http://sport-kiraly.blog.hu/ 2013.04.30. 20:40:03

@Meddrox: Pedig többet nézek ki ilyen helyek színvolától.

santa_krisz 2013.05.01. 08:36:10

hihetetlen hogy elment ez a 10 ev is

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása