Ingyen Sziget jegy (18+)

Ingyen Sziget jegy (18+)

2009.07.29. | Horváth Oszkár

Emlékeztek John Travoltára, amikor a Nicsak ki beszélben születésnapja van, ezért nem ér rá, mert minden étterembe el akar menni aznap, ahol ingyen torta jár a szülinaposoknak?

Közeleg a Sziget, ami miközben véleményem szerint egyre jobb buli, tény, hogy egyre drágább is. A napijegy 10.500 Ft, nem volt érdemes elővételben rámenni, a hetijegy viszont 39.000 Ft, ez április 30. előtt mindössze 30.000 volt. Aki nem vett magának hetijegyet, vagy nem bugázott egyet a munkahelyén (ha olyan szerencsés, hogy 1. van munkahelye, 2. Sziget jegyeket osztogat az ügyfeleknek), az már kezdi méregetni a lehetőségeket, hogy vajon majd ott helyben az üzéreknél mennyi lesz, vagy nincs-e egy haver, aki motabás lett Afrikában, és ezért eladja az övét, esetleg szakmai jegye volt, de DJ-zés közben a hangos fejhallgatótól elvesztette a hallását, és ezért lemondja.

A jegyüzérek egyébként rendesen befürödtek a Heineken Balaton Soundon is, ahogy ezt egy Index videó is bemutatja. Ezúton üdvözöljük az üveges szemű szőke jegyüzér srácot, akivel befelé és kifelé is találkoztunk, ő jól bírta. Tavaly valószínűleg jött egy autónyi nagyon hülye túrista, akik vettek pár jegyet többszörös áron, ennek köszönhetően rengeteg spekulánson ragadt rajta idei hetijegy. Nem buzdítanék senkit arra, hogy üzérekre építsen, mert előfordulnak hamisított jegyek, amik éppen úgy néznek ki, mint az igazi, és ott nincs helye reklamációnak, nem mész be vele, hiába fizettél érte.

Mi marad a megoldás? Hát basszus, nyerni kell jegyet! Nem reménytelen, én nyertem például EFOTT hetijegyeket az Indextől egy másik blogba írt poszttal.

TOP5 ingyen Sziget jegy lehetőség:

  1. Egyél a KFC-ben és kérj sorsjegyet
    Minden vásárláshoz jár, az általad választott napra kaphatsz napijegyet. Mindössze egy egykérdéses kérdőívet kell érte kitöltened.
  2. Egyél csokit, ha igazán éhes vagy
    Vegyél "Nyerj Sziget jegyet" feliratozású Snickerst, és a benne található kódot írd be a csoki honlapján. Belépéskor próbáld ki, mi van, ha olyan születési dátumot adsz meg, ami alapján még nem vagy 14 :))
  3. Vásárolj a kópban
    Ezt mondjuk buktad, mert június 30-án sorsoltak.
  4. Keress a barátaidnak és a barátaidon Spanjeggyel
    Szintén június 30-ig volt értelme, a lényege, hogy ha 46-nál többen összeverődtök még májusban, mindenki féláron kapja a jegyet, és ha te kezdted szervezni, akkor kapsz két ingyen hetijegyet. Blogtulajdonosoknak, online közösségek vezetőinek ez jövőre egy jó lehetőség.
  5. Lopj kecskét (18+)
    Ha még gyorsan fapadossal elugrotok Iránba vagy Nigériába, akkor lopásért lehet intézni egy kézfej amputálást, így többen egyfajta klubként megoszthatjátok a karszalagot. Boldogabb volnék, ha inkább ez az akció járt volna le (háromszáz éve) június 30-án, és nem a másik kettő.

Lássuk be, a fenti 5-ből három szar, korábban kell ehhez kelni, de még mindig nem késő.

Ha az ingyenjegy derogál, akkor lealjasodhatsz az online sziget jegy piactéren, kiterítve kártyáidat. Minden évben akad hülye, aki megpróbál beúszni. Nem a Schirilla család, ők a téli fesztiválokat megvárják, a jégtáblákkal. Tekintve azok számát, akik eltűntek és (vagy) megfulladtak a Hajógyári-sziget melletti ágban, a mederben lévő beazonosíthatatlan hajóalkatrészek és egyéb finomságok miatt, reméljük, az idei hülye nem a B-oldal olvasói közül kerül ki. Előnye: ha olyan hülye vagy, hogy mégis beugrasz, és pl. kómába esel, akkor kapsz egy karszalagot a kórházban, JANE/JOHN DOE felirattal. Ha 1 héten belül felébredsz, ezt a megfelelő színre festve esetleg bejuthatsz vele a szigetre.

Így a huszonnegyedik órában guglizéssel, nyereményvadászkodással ennyit tudtunk összehozni. A konklúzió, hogy ha nem akarsz fizetni, be kell enned magadat a Szigetre. Ha a módszered a csípős csirkeszárnyak, lapozz a 127-re, ha inkább megölöd a mogyorós csokit, hagyd benn az ujjadat a 127-nél de közben lapozz a 210-re és vedd el a varázsmellényt az ajtót őrző uruk-hai harcostól. Nem diétás, de áldozat nélkül nincs jövő! :D

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr271273017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_Cica (törölt) 2009.07.29. 16:06:53

És ha arra a kézre teszik, amelyik nincs levágva?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.29. 16:11:48

Lopj két kecskét! Vagy dühödben magad vágod le a másikat...

Közben a négyszemű barátok szóltak, hogy van még egy lehetőség, most vettek kontakt-lencsét, és belecsúsztak:
www.vision-szuperoptika.hu/index.ftx?module=akciok&akcio=havi_090629&type=monthly

pazola 2009.07.29. 16:22:50

Az egyujj-ketujj-huszonegyujj-modszer zsenialis, eppen tegnap olvastam el ujra. Biztos remek a sziget, de egy napijegy arabol mult heten majdnem kijott egy negynapos fesztival, ingyen furdobelepovel, erdoben.

Persze az nem sziget, de semmivel sem rosszabb, hacsak valaki nem arra gyur, hogy elmondhassa, volt a Szigeten :)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.07.29. 16:34:17

@pazola: azért szerintem nem akkora hájp, hogy "voltam a szigeten"... aki ezzel dicsekszik, az nevetség tárgya.

Sákif za morro? 2009.07.29. 16:39:15

Asszem én ingyen sem mennék oda. :-)

Bilux67 2009.07.29. 17:03:25

Máskor meg tök ingyen be lehet menni a szigetre és szinte bármit meg lehet csinálni amit a "Sziget" alatt. Aki meg szereti a koncerteket, az így járt.

Beautyqueen 2009.07.29. 17:15:06

...vagy addig még össze lehet jönni valami zenésszel/dj-vel/szigetkáeftéssel/mittudoménkivel, aki a plátói szerelem hevében, a fizikai beteljesedés kilátásba helyezése mellett majd odatol egy sziget jegyet, vip jelleggel...

nem épp nyeremény, viszont eléggé lutri.

nemuccaszoc 2009.07.29. 17:32:43

Már megint igen ráértetek srácok :)

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.07.29. 17:34:41

@Interstellar Overdrive: "nem megyek én a Szigetre mert senkiháziak vannak, senkiháziak kezében van a pop szakma" :) www.youtube.com/watch?v=2p2qKK49pFM

2009.07.29. 17:41:22

Kéz amputálás? Azért a szar jegyért?

Patrona 2009.07.29. 17:52:33

A volton láttam egy srácot akinek némi születési rendelleneségből kifolyólag kissé csökevényesek voltak a karjai, de megoldották a karszalagját. Ő biztos törzsvendég ott, höhöh(bocs)

oc 2009.07.29. 17:54:53

Vagy:
vigyél egy Trabit, és kapod a jegyet. :)

www.sziget.hu/fesztival/hirek/csereljnk.811.html

Ez annak jó, akinek amúgy is van.
Vagy mondjuk talál egyet valami bontóban. Ha 20ért meg tudja venni, simán nyerő.:)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.29. 20:21:20

@Beautyqueen: helyesen "zenésszel / dj-vel / szigetkáeftéssel / bloggerrel"

@Patrona: én a Soundon láttam egy csávót, akinek semmi baja nem volt a karjának, a karszalagot mégis a karja helyett rácsiptette a laminált sajtóigazolványra, mert ahhoz való nyakbalógónak nézte. Aztán mikor látta, hogy a 15 centi kevés, hogy körbeérje a nyakát, többé már nem tudta leszedni. Mindezt még a belépés előtt, a hatalmas "sérült karszalagokat nem tudunk visszavenni" tábla árnyékában. A kasszánál a problémafelvetését a "BRIGI! BRIGI! Gyere ide, ez kurva jó lesz!" mondattal nyugtázták. Aztán végül bemehettem.

bbking 2009.07.29. 22:44:44

Én meg szereztem üdülési csekket (cafeteria), aztán azért fogok venni. Kb. félár. Így volt a Szándon is.

Beautyqueen 2009.07.30. 10:14:25

@nosferato: az az elérési útvonal volt, azért így jelöltem:)))))))))))

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása