Legjobb amatőr gitárszólók versenye

Legjobb amatőr gitárszólók versenye

Szeretjük az online zenei tehetségkutató versenyeket és most is egy ilyesmit ajánlok a figyelmetekbe, a Rockinform és a Hangfoglalás magazinok közös kezdeményezését.

Gitárosok figyelem! Tessék felvirgázni életetek legjobb szólóját a YouTube-ra, majd küldjétek bemutatkozásotokat, valamint a videótok linkjét a jamvox@korgzona.hu e-mail címre. Nem mellesleg egy VOX JamVOX computer-gitár stúdiót nyerhettek! (Ezen túl a regisztrált jelentkezők - az versenyben elért eredményüktől függetlenül - meghívást nyernek az október első hétvégéjén megrendezésre kerülő IV. HANGFOGLALÁS Zenei Kiállítás és Szemle JamVOX Guitaraoke szigetére, ahol a kiállítás látogatói előtt élőben is eljátszhatják az általuk beküldött nótát!)

További információkat, valamint az első versenyzők videóit a http://gitar.blog.hu oldalon tekinthetitek meg. Itt lehet szavazni is, egészen pontosan augusztus 20-ig. A verseny hivatalos kiírását pedig itt olvashatjátok.

Útravalóul pedig bevágom a Canon Rock két nem akármilyen szobagitározását:

Pálfi András: a magyar guitar idol | Légdobolás Chad Smithszel

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr701284012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a katona fehérben 2009.08.03. 14:21:32

Remélhetőleg a huszonöt torzított metálos tekerés mellett lesz egy-két szofisztikáltabb, netán akusztikus finom szóló is.

Hamster · http://hamster.blog.hu/ 2009.08.04. 18:45:07

"Canon Rock"..? A videókon végig az van, hogy "Canon Rock by Jerry C.", azt meg elfelejtik, hogy ami jó benne, azt szegény Johann Pachelbel 330 évvel ezelőtt írta, talán egy kis említést megérdemelne, hogy ez már eleve fel- vagy inkább átdolgozás ;)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása