Bréking: Új Transatlantic lemez - avagy a 74 perces dal

Bréking: Új Transatlantic lemez - avagy a 74 perces dal

Bréking: Azt ugyebár tudjuk, hogy Mike Portnoy nem bír a seggén ülni, hiszen ha éppen nem Dream Theater lemezt készít és / vagy nem turnézik a csapattal, akkor valamelyik side projectjébe lehel életet.

Most éppen az új Transatlantic lemez (The Whirlwind) októberi megjelenése jelenthet betevő falatot a progresszív rock szerelmeseinek. Annál is inkább, mert a csapat majdnem egy évtizede nem adott ki új anyagot a kezéből, most viszont teljesen komolyan vették a progresszív rockdal írásának szabályait és konkrétan egy darab 74 perces dalt égettek bele az új CD-be. (Az albumból egy 2 CD-s változat is elérhető lesz, mely 4 másik új dal mellett 4 feldolgozást is tartalmaz.)

A Whirlwind nyilván nem kevés váltást és megannyi stílus kavalkádját fogja tartalmazni, nekem már most a kedvenc dalom ettől az egyszámos zenekartól. :) Ha pedig egy esküvői haknijukon még 1 dalt lehet tőlük kérni, akkor én így ismeretlenül is ezt fogom. A vonatozás után.

Addig is egy felvétel a Live in Europe DVD-ről:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr801377698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása