Legrosszabb klipek EVÖR

Legrosszabb klipek EVÖR

2009.11.21. | Lidérc

Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is, milyen híres az előadó, többnyire azok kerültek fel, akiktől sokkalta jobbat várnánk, ugyanis meglenne hozzá a lehetőségük. Azért van 1-2 kevésbé híres előadó, akik mellett nem mehettem el... Több esetben nemcsak egy klipről van szó, hanem egész kategóriáról, annyi hasonszőrű borzadállyal találkoztam a kutatás során, épp ezért ez nem is a 10 legrosszabb klip, hanem a 10 legrosszabb videó klip kategória avagy, 10 mód, hogy ne csináljuk videó klipet.

10. Harold Faltermeyer - Axel F.

A dalt gondolom, nem kell bemutatnom, szereti mindenki. (A kivétel meg úgyis jelezni fog) A videó lehetne akár jó is, hangulatosan kezdődik, az irodában kutakodással, zenéléssel nincs is baj. Hanem azok a filmből bevágott jelenetek, miért kellett belemontírozni Faltermeyert? Elég amatőr módon sikerült kivitelezni. Direkt komikusnak szánták, de szerintem agyoncsapja az egyébként jó alapot.

9. Tommy Seebach - Apache

Ez a klip tipikus példája annak, amikor a frontember szúrja el az egészet. Maga a koncepció nem lenne rossz (persze abban a korban), de a Tommyboy vigyorog, mint jóllakott napközis. Nagyon idétlen, erre még rárak egy lapáttal a hülye tánc és pózolás. Pedig a dal bejött nekem. :)

8. Don Johnson - Heartbeat

Don Johnson a tipikus univerzális híresség. A színészkedés mellett rendez, producerkedik, és még arra is van ideje, hogy dalokat írjon, és énekesként előadva megpróbáljon betörni a popszakmába. Ezzel a klippel az a baj, hogy szinte minden van benne. Meg kell mutatni a világnak, hogy Don Johnson kemény, de pacifista akcióhős, gyengéd, művész, macsó, romantikus egyszerre. Szóval gyerekeket ment a Vietnámban, szabálytalanul parkoló autókat filmez egy tüntetés mellett, este a legveszélyesebb környéken sétáltatja a kabátját. Ő ilyen überjófej manus. A videó mondanivalója, hogy fotósként mindenféle borzalmon megy keresztül, háború, tüntetés, bandaharcok, aztán már elege van ezekből, nő kell neki, de sürgősen. Lényegében ennyi. Viszont ez a 3 történet azonkívül, hogy egyszer mutatnak pár tekercs filmet a kezében, meg néha kamerát, semmi közük a jeleneteknek egymáshoz. A legjobb rész 2:34-től, hogy dobja le a gyereket. Nem megmenti, hanem megöli a szerencsétlent. Muszáj ide visszatekerni, mindig röhögök rajta. Mondjuk az a fedezék tuti hely, ő is ugyanoda vetődik be még a klip elején.

7. Billy Squier - Rock me tonite

Nem tudom, mi késztette az úriembert, hogy egy hard rock klipben egy szakadt pizsamában ugrabugráljon. Az öltözetnél csak a tánc égőbb. Nem mondom, az ember jókedvében eltáncikál, magam is jártas vagyok az ilyen idióta koreográfiákban, de isten ments, hogy egyszer kamerára vegyék, ne büntessünk ezzel másokat. Vérprofi.

6. Armi Ja Danny - I want to love you tender

Ebben a klipben mai szemmel a díszlet is elég gáz, de ha belegondolunk, hogy 1978-ban készült Finnországban, úgy még elfogadható. Viszont a koreográfiára nincs mentség, amellett, hogy meglehetősen mulatságosra sikerült alapból, még sikerült feldobni lopva kamerába integető táncosokkal. A végén főhőseink elautóznak az űrbe, ennek hatására a táncosok igencsak döbbenten állnak. Hát még én. A dal pár éve reneszánszát éli az Internetnek köszönhetően.

5. Olivia Newton-John - Physical

Olivia Newton-John a Physical klipjében Norbi ausztrál helytartójává válik, és fejébe veszi, hogy megreformál egy csapat túlsúlyost. Ezt elég drasztikus módszerekkel próbálja kivitelezni, mintha Stephen King regényben lennénk. Lerángatja, a padról, lökdösi, bántalmazza szegény fogyni vágyókat. A legdurvább az a gonosz ábrázat, mielőtt fojtogatja szerencsétlen zöldpólós delikvenst. Utána képes ártatlanul mosolyogni. Én mondom, gonosz ez a nő. A végén eléri a célját, de azért melléfog csúnyán. Kiképezett egy tucat meleg testépítőt, akik tojnak a fejére, inkább elballagnak párosával kézen fogva a Kék Osztriga bárba. Az utolsó pocakos azért még elmegy Oliviával.

4.  Eddie Murphy featuring Michael Jackson - Whatzupwitu

Ez egy külön kategória, rengeteg videó klip készült erre a kaptafára, szinte mindnek itt lenne a helye, de kellett választanom közülük, így a 4. helyezett Eddie Murphy és Michael Jackson lett a Mijastájszhaverral. Ezek közös betegsége, hogy bluebox technikát alkalmaznak, mert olcsó, aztán valami iszonyat blőd hátteret vagy CGI-t tesznek rá, ami vagy röhejes, vagy rosszabb esetben epilepsziás rohamot kapsz tőle. Jacksonék az előbbi kategóriába tartoznak. Felhők között lebegve hangjegyeket, virágokat, szárnyas szíveket, békejelet hallucinálnak. Aztán még gyerekek is körbeugrálják hőseinket, hátha kapnak ők is a cuccból.

3. Sarah Brightman & Hot Gossip - I lost my heart to a starship trooper

- Baszkikám, vótunk tegnap Julival az űrdiszkóban.
- Milyen volt gecó?
- Kicsit levegőtlen a helység, de nyomták a I Lost My Heart to a Starship Trooper-t. Roptuk is rá a szkafanderben. Überfasza volt.
- Nem ismerem.
- Ne mondd má', amelyik klipjében ellep mindent a füst, aztán fapofa zombinők táncolnak meleg fickókkal.
- Jaa, amiben a Robotzombi tánc van? Azt vágom.
- Elgondolkoztam klipben szereplő űrgyalogosokkal kapcsolatban, vazze, a lézergolyót mégis mi fogja meg? Mert éleg szellősnek tűnik a páncéljuk. (Mondjuk a birodalmi rohamosztagosok felszerelése se ért sokat.)
- És azt tudtad, hogy Sarah Brightman később neves musical énekesnő lett, pölö operaház Fantomja főszerep, és Andrew Lloyd Webberrel felesége volt.
-Hö? Miva?

2. Heidi Montag - Higher

Ez is egy kategória. Ebben a típusban nem történik az égvilágon semmi (tehát a Don Johnson-féle videó ellentéte), csak az énekesnőt bámulhatjuk, aki kötelezően jól néz ki, és kötelezően alulöltözött, emellett semmi az ég egy adta világon nem történik. Az ilyen klipek közül Heidi Montag példája tényleg a gödör alja. Szó szerint semmi sem történik benne. A koncepció, hogy bikiniben pózol Heidi a tengerparton.

1. David Hasselhoff - Hooked on a feeling

Nyertesünk életműdíjat is kaphatna, ugyanis több alkotása is bekerülhetne a legrosszabb 10 videó klip közé. Ám a Hooked On a Feeling mindent visz. Davidről tudjuk, hogy néha-néha eljár a Hörpi bisztóba felhajtani egy-egy felest. Valószínűleg a forgatásra is vitt 2 üveg családi kiszerelésű wiskeyt, amit aztán bepusziltak a rendezővel. Elképesztő módon beszívott klip, minden pillanata gyöngyszem. Minden jelenetet ki kéne emelnem, de akkor elég terjedelmes írás lenne, úgyhogy csak nézzétek meg. A tacsi jó arc, más klipjében is láttam.

Ahogy más versenyeken, itt is ki kell osztanom néhány különdíjat. Nézzük a díjazottakat.

Japán különdíj:

Ez a klip csak a mély kulturális különbségek miatt nem versenyzett, amúgy elég borzalmas. Azt tudom, hogy nem minden japán ilyen beteg, de ez a klip biztos valamely japán elme gyógy egyik ápoltjának a műve.

Abszolút különdíj:

Zlad! - Elektronik Supersonik! Beleszerettem a műbe, annyira minimalista és igénytelen, hogy az már jó. Ez mind a dalra, mind a klipre értendő. Igazából Zlad! egy ausztrál humorista, Santo Cilauro, és természetesen csak egy paródia, ám indult a 2004-es Eurovíziós dalfesztiválon vele, csak lekapcsolták a törökök a reptéren némi vigyortabival a táskájában. A mókás, hogy Molvania színeiben indult volna, ami egy kitalált kelet-európai ország.

Akit a szerző mentett ki a listáról különdíj:

Ha az ember igényes, gyönyörű, romantikus rockzenét, ami nem nyálas szeretne hallgatni, akkor a Journey egy jó választás. Nagy rajongója vagyok a zenekarnak, bár ezt a klipet a legtöbb helyen feltüntetik a legrosszabb videók között, ám nekem mégse volt szívem beválogatni. Annak ellenére, hogy rengeteg paródiája született, szerintem szerethető. A net tele van a videó remakejeivel, egy időben divat volt újraforgatni, vagy művészeti suliban volt házi feladat. (Itt most elrejtek egy kis önreklámot, a dalhoz készültek remek feldolgozások.)

Azért ne menjünk el az alábbiak mellett:
1. A hangszer nélküli zenélést még a Budapest Tv is megirigyelné. Az a kedvencem, amikor az elején nincs hangszer, aztán a következő pillanatban már mindenki kezében előkerül.
2. A helyszín elég gázos. Raktár, vagy kikötő mögött vették fel.
3. Csini a rózsaszín kockás póló, de én mondom, rosszabbul is fel tudott öltözni Steve Perry. 4. Foosbal póló.
5. Mókás beállások és vágások, a kedvencem a "mindenki hirtelen a kamerába néz" mozzanat. 

TOP5 Platón klip EVÖR | Legjobban cenzúrázott klip EVÖR

82 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr711540618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2009.11.21. 08:24:33

i am stronger than darth vader.
kit-nel is erosebb.

Dave_hu (törölt) 2009.11.21. 09:16:48

ezek túl evidensek, szerintem a u2 one a legrosszabb klip. A számhoz képest biztosan.

weirdo 2009.11.21. 09:23:48

Barátom, nem tom mi a probléma Don Johnsonnal... Cher, Madonna, Stevie Nicks mind ezt a basszus alapú zenét nyomta akkoriban, ráadásul jó is a hangja a faszinak. Ja, hogy keresgettél a klippek között és ezt dobta ki a géped? Magardól mikor írsz?

gosford 2009.11.21. 09:34:02

csoda hogy ez kimaradt. www.youtube.com/watch?v=PYRJnLguhfk ;D összhatás tekintetében ez nálam az egyik námbör van, de sajna addiktív mert azóta dúdolom a dallamát. lol ;D

joeperry · http://joeperry.blog.hu/ 2009.11.21. 09:44:33

Nem Joe, hanem Steve Perry, ez nem az Aerosmith:)

Asidotus 2009.11.21. 09:57:38

Egyszer volt valamelyik Discoveryn egy nagyon elborult sorozatgyilkos, aki szerelmes volt Olivia Newton- John-ba. Tényleg nagyon gonosz ez a nő :)

doszy 2009.11.21. 09:57:54

Zladnak van egy másik csodálatos kreálmánya is, az "I am the anti-pope". Kötelező darab. :D

emzéperiksz 2009.11.21. 09:58:34

Ezt a tuti alkotást, hogy hagyhattátok ki?

www.youtube.com/watch?v=bcNKOlAZeLw

A csúcspont látványilag 2.58-nál van :)

borovi 2009.11.21. 09:59:51

Hasselhoffot 20 másodpercig bírtam. Új értelmezést kapott számomra az übergagyi. Egyébként ennek az elcseszett arcnak minálunk (is, meg pölö a németeknél is) komoly hallgató- és rajongótábora van. Pedig rendeletileg kéne betiltani, ha lenne intellektuális környezetszennyezés.

borovi 2009.11.21. 10:02:39

@gosford: Hát igen, veszélyes dallam. Nekem is befészkelte magát. :)

haribodog 2009.11.21. 10:11:13

Tommay Seebachhoz készült egy Cannibal Corpse-os verzió, ami sokkal jobb összhatást kelt.
www.youtube.com/watch?v=I2PzagXsD0Y

szityu 2009.11.21. 10:18:47

Egyet mondok: Total Eclipse of the Heart www.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk
Elemezhetném képkockánként, mennyire gáz, de felülmúlhatatlan módon teszi ezt meg a literal video version www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA .
Sírvaröhögős.

NeverDie 2009.11.21. 10:20:44

Valaki észrevette hogy Zlad! bácsin Power Glove van?(Tudjátok az a használhatatlan NES kiegészítő)

Rexfelugyelo · http://rexfelugyelo.blog.hu 2009.11.21. 10:26:58

Azt kell mondjam, hang nélkül Heidi Montag teljesen nézhető klipp. Nem is értem, mi ezzel a baj.

Elanor_ 2009.11.21. 10:31:07

köszi a kellemes perceket, nagyon jót röhögtem.... főleg a paródián, micsoda szöveg! :D

flegman · http://usazzunk.blog.hu/ 2009.11.21. 10:35:06

"7. Billy Squier - Rock me tonite
Nem tudom, mi késztette az úriembert, hogy egy hard rock klipben egy szakadt pizsamában ugrabugráljon"

David Lee Roth meg a Whitesnake mind ugyan ilyen...

Az apacsban meg legalább jó bulák vannak alig ruhában. Egy klipben ez fontos.

Gremlin (törölt) 2009.11.21. 10:52:30

Elektronik Supersonik!
Jeeeeee!

Jackson5 2009.11.21. 10:57:20

Vajon miért érzi minden blogíró, hogy ha nem teszi be valahova Michael Jackson nevét, akkor szart sem fog érni az írománya?
Pedig ez esetben - mégha itt is van - szart sem ér.
Egy nagy nula!
1 pontot adtam, de csak mert nem volt 0 pont.

stabika 2009.11.21. 11:00:11

Helló.

Szerintem ez elég szubjektív véleménye izé. Bár gyenge technikával készült, de igen jó a Eddie Murphy featuring Michael Jackson - Whatzupwitu clip.
Lett volna itt helye másik 1000 clipnek ami kritikán aluli lenne.
Egyetértek Jackson5 íróval.

Szánalmas hogy beteszi ide Jackson azért, hogy úgy érezhesse az olvasó, ez egy korrekt kifinomult lista.
Egy nagy szart!

Ezért felelsleges volt billentyűt rahadni a B oldalnak.

Krítikán aluli a téma, és a választás is.

Szerintem a B oldal így simán bekerülhetne a 10 legszarabb blog közé! :-)))

fenriz17 2009.11.21. 11:01:59

@haribodog: Ezt mindennap megnézem és jól indul a napom. CCorpse Hammer Smashed Face + Apache = maximum health!!!

Something inside me, Its coming out, I feel like killing ... you, Let loose of anger, held back too long, my blood runs cold,through my anatomy dwells another being, rroted in my cortex, a serpent to its bidding, és amikor kijönnek a lányok: Brutality now becomes my appetite, Violence is a new way of life (csak ha valaki nem értené a szöveget...)

svin 2009.11.21. 11:18:19

Hasselhoff után nálam a Jozin z bazin viszi a pálmát: www.youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.11.21. 11:21:53

Az MJ rajongókat üdvözöljük. (Mi is azok vagyunk.)

Bérgyilkos Bohóc 2009.11.21. 11:22:46

5....4....3....1! OFF BLAST!

Bérgyilkos Bohóc 2009.11.21. 11:26:16

Mi történik, ha Jabba és Miss Röfi szerelmének gyümölcs klipet forgat?

www.youtube.com/watch?v=dZ94vnmvPrw

The Welsh 2009.11.21. 11:26:29

@elipszilonostyé:

ne vicceljünk már, az Ashes to Ashes egy nagyon jó klip, ha Bowie-t akarsz, akkor a Time Will Crawl-t, vagy a Blue Jean-t, de azok is csak simán rosszak, nincs helyük ilyen listán.

Viszont jelölném a Free as a Birdöt

Vuck 2009.11.21. 11:28:42

Magyar topten nem lesz? Itt is lenne miből válogatni.... :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.11.21. 11:42:14

Jajj, de jó téma, és mennyire vártam már egy ilyet!

Most hirtelen:

-Chris Isaac: Wicked Game (ennél lehúzósabb, vontatottabb klipet nem tudok elképzelni, mondjuk hangulata az van)
-Meat Loaf: I'd Do Anything... (7 perc vagy mennyi, iszonyat költségvetés vicces sztorival, miszerint a Szörny leveszi a maszkját, és ott áll Meat Loaf :))
-Depeche Mode: Barrel of a Gun (mondjuk a szám se nagy kedvencem, borzasztó az összhatás a remegő szemhéjakkal)
-Guns n' Roses: Since I don't have you (az addigi monumentális klipekkel szemben mintha egy Pirx kapitányt néztem volna)

Na most kajálok, aztán közben erőst gondolkozom a többin.

NAR 2009.11.21. 11:50:19

Egy teljes fantasy filmet sikerült 4:30-ba sűríteni:

Queensryche - Queen Of The Reich

www.youtube.com/watch?v=vQeitJiBDlA&feature=related

Asidotus 2009.11.21. 12:06:33

@Vuck:
Magyar klipekből talán lehetne 10-et találni, ami nem gagyi.
Szerintem a metal és hard rock bandák (nem csak magyar) klipjei, amikor a színpadon zenélnek, kevés kivételtől eltekintve, elég gázak. Arra ott a koncert. Találjanak ki valamit.

Stabi 2009.11.21. 12:18:06

Eddie Murphy featuring Michael Jackson – Whatzupwitu története.

Mint ismeretes Eddie Murphy az 1991-es Dangerous album második kiadott kislemezének a Remember the time clipjáben Iman szuper modell és Magic Johnson kosaras mellet szerepet kapott, mint egyiptomi fáraó.
A nagysikerű klippben történő szereplésért cserébe Eddie megkérte az első (és egyben utolsó) szólólemezén hogy Énekeljen, sokam másokkal (Prince, madonna, Bon Jovi, stb…)
Egy clipet is akart, nem nagy költségvetésűt, így született meg ez.
Felesleges a technikát cikizni, mert pl a 1996-os Starnger is Moscow is így készült, max az fekete fehér és esőcseppek hullanak.
De tudnék vagy több tucat ilyen technikával készült klipet.
Bár attól lehet hogy nem kapna epilepsziás rohamot a tisztelt B oldal.
Bár Én eddig sem kaptam ettől. De tesztelem még.

gosford 2009.11.21. 12:18:29

@Jackson5: @stabika: yaaay omg. MJ rajongó vagyok 3 éves korom óta, de ez a klip egyszerűen gyalázat és képtelen voltam/vagyok megemészteni.
nem tudom mért nem jött le, hogy nem MJ, hanem az idétlen koncepció ellen irányult a kritika. ;D

irrelevant 2009.11.21. 12:18:36

Jelölném még a Tarzan boy klipjét a Baltimorától, a VH1 worst clip competitonját ez nyerte, abszolút jogosan:
www.youtube.com/watch?v=_r0n9Dv6XnY

gosford 2009.11.21. 12:22:45

@Stabi: ugyan, maradjunk annyiban hogy a Stranger in Moscow klipjének van hangulata és nem üti ki a szemedet a bluebox.
a kis költségvetés pedig nem mentség, ugyanis a jó ötletek sokszor feledtetik a milliós háttérmunkát ;)

Jackson5 2009.11.21. 12:23:06

@gosford:

Persze persze.
Blabb blabb.

Nem tudom miért nem jött le, hogy nem illik Jacksont beemelni reklámnak, ha van ehhez hasonló 1000 szar cliptechnika, amiben az illető talán nem minden idők legjobb klipjeivel rendelkezik.
Na egy igazi rajongó, ilyen hüyleséget, mint te - sose írna.
Bác nickekekt hamar létre lehet hozni!

dfactor 2009.11.21. 12:26:25

Már majdnem megijedtem, hogy Hasselhof bácsi kimarad.

Ez mekkora egy szánalmas pöcshuszár!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.11.21. 12:30:04

Még egyszer üdvözöljük a MJ rajongókat (is)!

gosford 2009.11.21. 12:32:40

@Jackson5: "Na egy igazi rajongó, ilyen hüyleséget, mint te - sose írna."- Igen, az _igazi_ rajongó vakon az imázsba szerelmes és képtelen megfogalmazni értelmes kritikákat. :)

gosford 2009.11.21. 12:37:01

+ ez is felsunnyoghatna a listára az alkotó többi másik művével együtt: www.youtube.com/watch?v=2x2W12A8Qow
;D

éslkdfélsakdgsdgasdg 2009.11.21. 12:40:42

akárhányszor nézem át a cikket, sehol sem találom rick astley-t és a never gonna give you up-ot:D

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2009.11.21. 13:08:00

@Interstellar Overdrive: én csak azt sajnálom, hogy mindig van néhány kommentelő, aki jobban tudja, mint a blogíró.

Nekem tetszik a poszt. Röhögtem, kész. Nemértem, miért kell ezt elemezgetni.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.11.21. 13:15:48

@horvath911: A következőképpen látom. A cikk lehet jó vagy rossz. Az elvakult rajongás utálom. PErsze lehet cikket írni ide is, máshova is, ha valaki érez magában. NEm mi vagyunk a megmondó emberek. Ellenben van vélemény. HA egy rajongót ez bánt, lelke rajta.

Egyet nem szeretek: ha valaki azt hiszi h direkt támadás a cél. Az sosem.

Bandita6 · http://worldtour.blog.hu 2009.11.21. 13:18:56

Ahoj!

A dal is megér egy misét, de a klipp sem semmi:
Bollywood Freaks - Don't Stop Till You Get To Bollywood

www.youtube.com/watch?v=j8diwaBKeo4

Ha valaki találhozzá dalszöveget, szóljon :)

VVega · https://debugme.eu/ 2009.11.21. 13:24:14

Skandallum lett volna, ha nem Hasselhoff nyer :D
Ahogy elolvastam a post címét, tudtam, hogy az aranyérmet neki KELL kapnia. Legnagyobb sírva-röhögős ezt most így hogy mi a fasz van klip :D

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2009.11.21. 13:37:33

Hú, de snassz ez az összeállítás... A klipek felénél csak néztem, hogy te mit láttál, vagy esetleg a YouTube lecserélte-e közben a felvételt... De nem. Valószínűleg ilyenkor próbáltál humorizálni.

Ez most nagyon nem sikerült.

Fandor 2009.11.21. 13:42:04

ha van klip, ami abszolút koncentrál mindent ami gagyi volt a 80-as években, íme: Casanova action - Latin Lover, igazi Peter's pop show esztrád, a "dobos" extra gáz....

www.youtube.com/watch?v=UelGxmQ825A

egyébként imádtam a 80-as éveket!!!!

magic11 · http://www.autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/358-chrysler 2009.11.21. 13:55:22

azért szerintem nem fer annyira 80-as évek klipeket 2009-ben elemezni. azért ma már más a színvonal. természetesen egytől-egyik szar az összes az tény :) david hasselhoff pedig a világ 8. csodája számomra! főleg az, hogy valaki ebben látott fantáziát és adott rá pénzt, illetve, hogy ez a barom ennyire nem rendelkezik semmiféle "szépérzékkel" vagy ízléssel... :)

Puncskocka 2009.11.21. 14:01:20

sarah brightman ütötte ki nálam legjobban a biztosítékot... nagyon gáááz!!! de tényleg hasselhoff a legrosszabb

nem várt fordulat 2009.11.21. 14:27:02

azért ez a tánc sem kétpálcikás:

MC Hammer, tudjátok :)

www.youtube.com/watch?v=WJ2ZFVx6A4Q&feature=related

Mellesleg nekem tetszett ez a poszt, ha szubjektív is.
Rick Astleyt én is hiányolom a sorból.

nem szeretem a margarint (törölt) 2009.11.21. 14:32:47

7. Billy Squier - Rock me tonite: mintha Mr. Beant láttam volna ropni, némi gyurcsányos beütéssel... XDDD

nem várt fordulat 2009.11.21. 14:38:14

egyébként ha már, én is hadd osszam meg kis gyűjteményem:
www.youtube.com/watch?v=rYJoNf5CnGc

jackson rajongóknak:
www.youtube.com/watch?v=Zc_Z0RclDWk

Ez nekem a sírva röhögős, ennél durvább gyöngyszemet nem tudtok mutatni:

Jozin z bazin Mladek & Banjo Band
www.youtube.com/watch?v=_uUchCzMclo

Ez sem semmi:
Kamikaze - Isten hozott a földi pokolban
www.youtube.com/watch?v=LbdYge1cBsw&feature=related

És ezen is el lehetne mélázni azt hiszem:
Moy Adres Sovietsky Soyuz - Ансамбль Самоцветы
www.youtube.com/watch?v=JTc5LZNBVMA

Csillagszemű Juhász 2009.11.21. 14:49:01

Depeche Mode: Get the Balance Right. Hála isten, nem sokat játszott klip.

ork (törölt) 2009.11.21. 15:37:33

Egy ellenpélda:
Mr. Bungle - Pink Cigarette (FAN MADE klip)

www.youtube.com/watch?v=TwWQYg7aS5o&feature=related

attila1 (törölt) 2009.11.21. 16:02:17

nem látom a listán a Village People Macho man videóját. Egy ilyen klasszikust nem illik elfelejteni...

foodlfg 2009.11.21. 16:14:49

Hümm mintha ezekkel a klipekkel találkoztam volna már régebben egy angol blogon...

A japánhoz. Nézzétek meg a Seggbe harapó bogár klipjét is:
www.youtube.com/watch?v=Jepuyy9viEk
Igen komoly. :Đ

caizzz · http://twitter.com/_caizzz 2009.11.21. 16:16:37

Günthert hol hagytuk? Azért amikor egyik klipjében www.youtube.com/watch?v=CgG1kmGqlqU szemenlövik naptejjel és csak megrázza magát, annál homárabb jelenet kevés klipben van. :D

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2009.11.21. 16:20:35

Nekem az eddigi nonplusultra gigacsúcs különdíjasom a Kawasaki-s dal, biztos sokan ismeritek. :) Mind zeneileg, mind szövegileg, mind klip szempontjából világbajnok! :)
www.youtube.com/watch?v=4GbLdmypMmU

FeroxX 2009.11.21. 16:38:04

de egy elbaszott kor volt ez a 80'-as évek. mindig ha valaki azzal jön nekem, hogy milyen szinten igénytelen-hulladék-fos-szenny-romlott-ízléstelen a mai világunk, akkor ajánlom neki a 80-as éveket, mondva, hidd el régen se volt jobb, sőt.

tudatom 2009.11.21. 16:45:21

Én ezzel a cuccal járulnék hozzá a közös szórakozáshoz:
www.youtube.com/watch?v=WT1LXhgXPWs
Twisted Sisters.
Így lehet hatékonyan elbaszni nevetséges imiddzsel és klippel egy jó számot.

ElPadre 2009.11.21. 17:30:39

de hogy az ájloszmáhártuösztárshiptrúpör az egy mekkora gigantikusan nagy szám. a videoklipje színtiszta röhej, de baze, az a zene, az nagyon ott van...

jürgen baromartz 2009.11.21. 17:47:51

nagyon jó válogatás, de rettenetesen szembetűnő, hogy javarészt a 80-as évekből válogattatok. valami történhetett a 70-es és 80-as évek fordulóján, ami borzasztó ízlésficamot eredményezett. (talán a második olajválság?) valami elbaszott egy korszak.

igazából nem tudom miért, de engem borzasztón irritál ez a dolog, ezért ajánlanék egy külön alkategóriát, amit talán a "koncertet imitálunk stúdiózene alá" címszó alatt lehetne emlegetni és emellett még gagyik is ahogy kell, itt van pár példa:

1. igazából ezt nem akartam linkelni mert szeretem a sagát, de eléggé tipikus klip koncerthangulattal meg értelmetlen futkosással a policáj elől, szóval: saga - on the loose
www.youtube.com/watch?v=xQLWMvJ3sp4

2. yngwie malmsteen - you don't remember i never forget
www.youtube.com/watch?v=xNOuOwu5sug&fmt=18 (ajánlom elemzésre 0:08-nál a billentyűs rángatózását)

szintén malmsteen, making love
www.youtube.com/watch?v=QbmhNdB1xeg&feature=related

3. az abszolút csúcstartó, diamond dave előadásában: YANKEE ROSE!!!
www.youtube.com/watch?v=t0C611xMfIQ&fmt=18

kicsigee 2009.11.21. 21:00:18

Patrick Hernandez - Born To Be Alive kilpjét látta-e már valaki?
www.youtube.com/watch?v=H12wNmn87KM

2009.11.22. 15:03:24

Nekem a Journey - Separate Ways dala A ZENE MAGA! Imádom!!! Éppen ezért kb. 10 mp. után leállítottam azt a vizuális borzalmat, amit e zseniális dal "klipjének" szántak. Nem fogom lerombolni magamban e fasza kis dal illúzióját! Azt Hittem, a Hasselhoff klipnél már nincs ótvarabb. Hát van, a Separate Ways klipje. Így kell teljesen tönkrevágni egy zseniális dalt. Undorító, dilettantizmus, foshalmaz!!! :(((

@Interstellar Overdrive:
Nem is tudtam, hogy a Calling All Girlsnek (milyen hülye cím!) is van videója, pedig 16 éve vagyok Queen-fanatikus, tudnom kellett volna róla. De nem baj, mert tényleg egy gagyi a klip (és sajnos, a zene is). A Hot Space albumukra igaz az a mondás, hogy nem mind arany, ami fénylik. :)

2009.11.22. 15:16:19

Egy egykori nagy kedvenc (Rhapsody) nem éppen dicsőséges videós megnyilvánulása:
www.youtube.com/watch?v=tBOHgvnXw0g
Kár, mert ez a dal nem ezt a gagyi képi világot érdemli...

Ernoke 2009.11.22. 22:21:13

@Modor Tibi: nekem a barrel of a gun az egyik kedvenc klipem, szerintem hibátlan.:) emiatt változott meg a véleményem a dm-ről a kilencvenes évek végén. (pozitívan.)

@FeroxX:
egyetértek. a nyolcvanas évek rajongóinak küldeném ezt a számot, a videóval együtt.
www.youtube.com/watch?v=YV8CFzShGMQ

ez pedig egy kis egzotikus indiai csemege
www.youtube.com/watch?v=_-VJ7D3gezU

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2009.11.23. 09:29:26

ha nem lett volna a starship trooper, reklamálok, nekem az áll az első helyen :)

Ted Striker 2009.11.23. 12:39:12

Innen lehet még szemezgetni :-)

szarzene.blog.hu/

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.23. 16:36:15

Egyik sem egy mai darab, pedig napjaink gyöngyszemei között is van néhány borzalmas videó, abból is érdemes lenne szemezni!

ElviraMujito · http://www.mujito.com/ 2009.11.25. 13:49:56

remek összeállítás :) tényleg jöhetne egy magyar és egy mai übergagyi lista is!

emerico 2009.12.03. 12:14:44

A Tommy Seebach klip remek, csak nem jó dalhoz készült. :)

video.tochka.net/151317-apache-ultimate/

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása