Mikor a legendák legendáktól játszanak I.

Mikor a legendák legendáktól játszanak I.

Sorozatot indítok "Mikor a legendák legendáktól játszanak" munkacímmel, azaz olyan előadásokat pattintok majd elétek, ahol a műfaj nagyjai más zenekar dalával tisztelik a kort és a legendát.  

Az alábbi videón a Metallica adja elő a Pink Floyd "One of these days" című örökbecsű nótáját. Mondjuk itt inkább a küzdelem dominál és nem a tisztelet, de minden sorozatot el kell kezdeni valamivel...

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr402136813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino 2011.02.04. 11:06:05

Vicces. Ott tombol a közönség, de a háromnegyede azt sem tudja, hogy mit játszottak. :D (közben meg gondolom ha valaki megkérdezi tőlük szám közben, hogy: " te figyu már, ez most melyik szám is???" akkor lenézően ennyit válaszolnak: " te nem tudod???? pfff..." közben meg ő is azon agyal, hogy most akkor így vezetik fel a mastert, vagy mi? )

jelenki 2011.02.04. 13:39:16

ez inkább az mikor legendák játszanak legendáktól, de nem kellett volna.
kevesen játszák rosszabbul ezt a basszustémát, beleértve az amatőr youtubehuszárokat is.

nehogymárne 2011.02.05. 19:59:47

Az se lett volna baj, ha a legendák előtte végighallgatják a számot és nem csak emlékezetből pengetnek valamit, ami messziről, csatazajban és ellenszélben emlékeztet az eredetire. (Persze nem azt várom, hogy ugyanúgy játszák el, csak legalább nagyjából ugyanazt.) Az nem a dolgok továbbgondolása, ha elfelejtem, mit akartam mondani.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.02.25. 12:11:28

én imádom a Metallicát, de...ezzel a basszusgitározással nem vették volna fel a kőbányai zenesuliba, az valószínű....

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása