TOP10 Mads Mikkelsen-film EVÖR

TOP10 Mads Mikkelsen-film EVÖR

Ha jelenleg mondanom kell, egy színészt, akire úgy gondolok, hogy „nem tud hibázni”, akkor gondolkodás nélkül a dán Mads Mikkelsen-t mondanám, kinek majd’ minden filmjét látva azt kell, hogy mondjam, lassan és csendben korunk egyik legnagyobb színészévé vált.

Mads-Mikkelsen.jpg

Mondom ezt annak ellenére (vagy épp ezért?), hogy Hollywood még nem nagyon fedezte fel még magának Mikkelsen-t (bár alakított már főgonoszt Bond-filmben...), így a hazánkban ma bemutatásra kerülő Hannibal sorozat címszereplőjeként gyanítom, most többen fel fogják fedezni maguknak a markáns arcélű dán játékát. Kíváncsian várom a sorozatot, mit tud ő hozzátenni az Anthony Hopkins által kultikus alakká formált Lecter doktor jellemábrázolásához, de mielőtt az AXN-n elkezdődne a Hannibal című sorozat, tekintsük át a dán színész fizimiskáit és legjobb filmjeit.

TOP10 Mads Mikkelsen-film EVÖR:

1. Ádám almái

2. Hogy szeretsz?

3. Esküvő után

4. Zöld Hentesek

5. Pusher I-II

6. A vadászat

7. Prágai történet

8. Gengszterek fogadója

9. Valhalla Rising - A vikingek felemelkedése

10. Egy veszedelmes viszony

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr895212377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.10. 13:06:03

Valhalla rulez!

És a Bond filmben is nagyon jó volt!

Politikai árva 2013.04.10. 19:48:19

Nagyon remélem, nem fog soha celebbé kurvulni és teljesen egyetértek: ez a fickó egy zseni. Hogy szeretsz, Ádám almái, Zöld hentesek...lehetetlen választani. És Paprika Steen sem.

MEDVE1978 2013.04.11. 13:53:05

Az Andreas Thomas Jensen által rendezett filmjei nagyon-nagyon jók. Egyébként meg egy nagyon tehetséges karakterszínész. Arcszerkezetben másik kedvencem, a jó öreg Lance Henriksen méltó utódja.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása