DJ Bootsie lemezbemutató MA

DJ Bootsie lemezbemutató MA

2008.12.19. | Horváth Oszkár

DJ Bootsie bő 14 éve van jelen a magyar zenei életben: Árral szemben, Yonderboi, Zagar - saját nevén 2004-ben jelent meg albuma. Amikor a Buddha Bar 7 című válogatásról egy számát felhasználták a CSI Miami (Miami helyszínelők) sorozat egy rövid jelenetéhez, olyan hírblokkokba is bekerült, ahol általában nem foglalkoznak ezzel a fajta zenével, kimondatlanul azonban zenésztársaival a nevükre fel nem figyelők életében is jelen vannak, műsorok, reklámok, promóciók hátterében egyre többször hallani meg ezeket az előadókat. Ha kicsit odafigyelünk a nevére, akkor látható, hogy sok formáción keresztül érhetett már el minket.

A 2004-ben megjelent The Silent Partner album után most újra összeállt 14 szám, ami azonban legjobb eséllyel márciusban fog megjelenni, ezért egyedülálló lehetőség a mai A38 koncerten meghallgatni ezeket. Az anyagot átdolgozták a DJ Bootsie Quartet számára, így most a megjelenés előtt élőben lesz hallgatható a számok nagy része az A38 hajón ma este. A jegyár 2500 Ft, érkezni 9 után érdemes, a program este 10-re van kiírva. Bootsie koncertjének vizuáljait a Zagar számára is vetítő Kemuri alkotta meg, utána pedig a francia absztrakt hip-hop legnagyobb arca, DJ Cam, valamint a Tilos megbízható ízlésű figurája, Suhaid kevernek a Kiégő Izzók videóival megtámogatva.

Bootsie-val a héten készítettünk interjút, amelyben az új albumról, a quartetben zenélők egyéb projektjeiről, a zeneszerzésről, munkamódszeréről, rá ható előadókról kérdeztük. Ezt a beszélgetést hamarosan olvashatjátok az oldalon.

DJ Bootsie - Horseriders towards the abyss:

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr20831127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2008.12.19. 14:04:05

Első kommentelő EVÖR :D

Bootsie mester az Árral szemben Napfény című száma alá igencsak finom alapot pakolt, tisztelet neki!

Rálf atya 2008.12.19. 17:03:50

"OSZK-t le nem teszem soha".....

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2008.12.19. 18:34:02

vááá
mennyire örülök ennek a posztnak

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása