Hír a fortunás generációnak

Hír a fortunás generációnak

2009.02.07. | Horváth Oszkár

[Forrás: funky.hu]

[Sajtóbejelentés] A Fortunás Generáció tagjai eddig talán csak december 30.-án találkozhattak egy nagy bulin. Sokan kértétek, hogy legyen még az évben egy-két buli ahol nem napjaink zenéire, napjaink 18 éveseivel kell bulizni. Az új randevú: Funky Night Fever! Ezen a különleges éjszakán a legendás fortunaház egykori lemezlovasai kizárólag a 70-es, 80-as évek legkiválóbb funky lemezei közül válogatnak a XXI. század legelegánsabb klubjában,a White Angel-ben!

Időpont: 2009.03.06. péntek
Belépő: hölgyeknek 1000 Ft, uraknak 2000 Ft
Helyszín: White Angel
Cím: Budapest III., Reményi Ede u. 3.
DJ-k: 5vös, Bárány Attila, DJ Fat

Funky.hu komment

Bízunk benne, hogy több parkoló és jobb szervezés lesz, mint a Bakai féle Play-ben tartott december 30. és bízunk abban is, hogy jobb társaság lesz, mint a Fat féle Moulin Rouge-ban volt. Zeneileg pedig reménykedünk, hogy Bárány Attila a 2006.02.06.-i buli hangulatát és zenei világát hozza és nem pedig a vidéki roadshow-ján játszott lakossági verziót. 5vös-től pedig elvárjuk a hibátlanságot. :) Mi ott leszünk, gyere el te is!

Kedvcsináló 1: Happy Monday - Step on
Kedvcsináló 2: Luther Vandross - Never too much

Odissey - Going back to my roots

B-oldal komment

A 90-es évek első felében, amikor első zenekarainkkal próbálgattunk, a viszonylag alternatív ízlésű gyerekekből álló középiskolából furcsa volt szemlélni városszerte a mindig tiszta tornacipőben, fül mögé tűrt hosszú hajú "fortunásokat". Könnyebb lett volna a zenén keresztül megérteni: amikor én később a funkyba belecsöppentem, addigra a Fortuna nem volt már sehol, viszont olyan klasszikusokkal gazdagodtam akkortól az általuk hagyományként őrzött 70-es évekig visszamenőleg, amik nélkül hiányos lenne a gyűjteményem. Nekünk, pár évvel fiatalabbaknak ezt a zenei világot a Home Café prezentálta egy ideig, és bár azóta sokat változtunk, az a 2 év sajátosan emeli ki ezt a szórakozóhelyet azok közül, amiket hosszabb-rövidebb ideig kedveltünk. Ha emellé odatámasztjuk a Fortuna által lefektetett 11 évet a Várban, érezhető, hogy nem kevés ember van, akit a hír megmozgat. Akinek akár ez, akár az hiányzik, visszalátogatna a gyökereihez, vagy csak úgy érzi, kimaradt valamiből, és bepótolná: annak ajánlom a fenti eseményt.

Earth, Wind & Fire - In the stone

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr15926047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása