Chi! Kelj fel és járj!

Chi! Kelj fel és járj!

2009.05.16. | Rálf atya

Ki az a Chi?

A sacramento-i illetőségű (ez így modoros) metál banda basszusgitárosa. Igen, metál, de a modernebb fajtából. Én azokat a metál zenekarokat szeretem, akik legjobban saját magukra hasonlítanak, na a Deftones ilyen. Ott voltak a nu metál születésénél és halálánál, ha volt egyáltalán olyan, hogy nu metál. Szerintem csak pár nagyszerű banda volt új hangzással és hozzáállással, meg rengeteg kutyaütő, aki csak csaholt a nyomukban.

Ebben a bandában vette ki a részét a munkából és sikerből, legutoljára a megjelenés előtt álló lemezük studió munkálatai alatt. Egy vegetáriánus, verseket író, spoken word lemezt megjelentető, buddhizmust gyakorló zenész, akiről csak szépeket és jót mondanak, akit, mint embert mindenki nagyra értékel, aki sajnos tavaly november 3-a óta kómában van. A testvére temetéséről autózott hazafelé, amikor a baleset történt.

Mit tehetünk érte?

Igen, a magunk módján tudunk segíteni Chi-nek és családjának. Létrehoztak egy alapítványt, a One Love for Chi -t, mely azt célozza, hogy 50 000 dollár jöjjön össze, amit Chi gyógykezelésére fordítanak. Jó hír, hogy ennek a szép summának a 77%-a már megvan! Aki kicsit alaposabban tanulmányozza az alapítvány oldalát, könnyen kiszúrja, hogy a második legnagyobb összeg Romániából érkezett. Szerintem, erre legyünk büszkék és hajtsunk fejet az úrnak (aki küldte).

Hogyan kössem össze a kellemeset a hasznossal?

Egy dolga van csak mindenkinek, ráérni holnap este (05.17.) és elmenni a Dürer Kert nagytermébe, ahol is egy ezrest (meg amennyit még rászán az ügyre) adományozva megnézhet  (részben) Deftoneson felnőtt fiatal metál bandákat, amint Chi csapatától játszanak dalokat, a következő sorrendben:

21:00-21:10 AWS: Elite,Change
21:15-21:23 Wrong Side Of The Wall: Shovit,New Murderer
21:28-21:37 Soundshine: Hexagram,Minerva
21:42-21:53 Solution: Enigine No9,Knife Party
21:58-22:06 Blind Myself: Korea,Rapture
22:11-22:16 Insane: Head Up
22:21-22:29 Subscribe: Around The Fur,Root
22:34-22:39 Superbutt: Back To School
22:44-22:51 Haelo: Be Quiet And Drive,Street Carp
22:56-23:12 Shellbeach: Bored,Nosebleed,Lotion

Ott találkozunk!

Addig is és utána is hallgassatok meg nézzetek sok Deftonest. Rövid tanakodás után én az egyik személyes kedvencemmel kezdem:  

 

 Még egy ideig nem csíp a Chili | 2009 TOP 10 várva várt megjelenése

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr191122435

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása