Fogászati turizmus

Fogászati turizmus

2009.06.25. | Horváth Oszkár

Nemcsak fesztiválozni, hanem fogászhoz is járnak hazánk csodájára külföldi vendégek. Utóbbi immár másodszor emelkedik olyan színvonalra, hogy ne csak híres páciens, de híres fogorvos is tiszteletét tegye nálunk. A 2 évvel ezelőtti fellépéséhez hasonló koncertet (jó, hogy nem mindjárt hangversenyt, vagy kamaraestet) ad ma a Café del Rióban Dr. Alban, a kilencvenes évek kétkazettás magnóinak állandó tartozéka. Aki Butabi bratyónak, igazi diszkópatkánynak érzi magát, és megdobogtatja szívét az It's my life, annak ott a helye.

Ehhez kapcsolódóan a résztvevőknek ajánlanánk a No coke című szám első néhány másodpercét ma esti rigmusnak, tessék gyakorolni, később is jól jöhet:

All massive hold tight
Cause when I come I come rough
Inna reggae reggamuffin business
KOM!!

A Massive hold tight egyébiránt a jamaikai származású amerikai zenész, Pete Rock alkotásából származhat, aki a 90-es években sokat tett hozzá a Stetsasonic, A Tribe Called Quest, The Roots és Gang Starr hangzásához, és általában a jazz-rap megalkotásához.

Mizu, vidéki vagy? | A 2 Unlimited nyomában

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr251207774

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.26. 00:58:22

Jackson Four Elment az egyik legellentmondásosabb világsztár: 50 évesen meghalt Michael Jackson. Ha az abszolút korát nézzük, nem volt öreg. Ha viszont azt, hogy kevesen töltöttek el annyi időt a színpadon, mint ő... Végül is egy lezárt életművet hagyott…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.06.25. 21:21:15

Ehhe, én inkább a C.C. Catchre gyúrok, de rá nagyon!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.06.26. 02:52:22

@Kötöttségek nélkül: én először meg sem hallottam ezt hírt. Nyilván, eljön dolgoknak az ideje, de ez olyasmi, amit nem tudok egy vállvonással, vagy egy mosollyal tarkított bólintással elintézni.

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2009.06.26. 16:06:36

elképesztő amúgy, hogy a magyar ember ezt még mindig megzabálja.
elképesztő, hogy egy (két, három) sláger még 10 év távlatából is meglovagolható.
elképesztő, hogy erre még én is elmentem volna :D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása