Legfájóbb koncertlemaradás a Szigeten: Darkside

Legfájóbb koncertlemaradás a Szigeten: Darkside

Lehet egyesek a Queens of the Stone Age, vagy az Outkast koncertjének nem látását sajnálják, én viszont egyértelműen Nicolas Jaar és Dave Harrington duója, a DARKSIDE szigetes fellépése után sírok, hiszen 3 nap folyamatos szigetelés után az utolsó nappal már nem éltem. Ráadásul a projekt úgy tűnik végét is ért, hiszen a srácok a Twitter-re és a Facebook-ra is kiírták, egyelőre szünetelteik az együttműködést. A 3 közös év egy remix albumot (a Daft Punk Random Access Memories című albumát dolgozták meg), egy EP-t és egy nagyon király LP-t (Psychic) hozott, a búcsú pedig többek között a tegnapi koncertet, valamint az utóbb említett albumról lemaradó What they say és Gone too soon című számokat.

Darkside-3.jpg

Most így belegondolva nem tudom, hogy a Sziget koncert kihagyását, vagy a feloszlásukat sajnálom jobban...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr86615031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása