Bréking: Al Di Meola a Szigeten

Bréking: Al Di Meola a Szigeten

Bréking: Nincs nagy dobra verve, de kérem szépen augusztus 15-én Al Di Meola fellép a Szigeten. Egész pontosan az AMFITEÁTRUM Pécs 2010 színpad fog otthont adni a jazzlegenda New World Sinfonia című műsorának. Az öreg Al gondol azokra az, akiknek más programjuk van a Szigeten (avagy bojkottálják a fesztivált), így augusztus 16-án Esztergomban ad újabb koncertet Al Di Meola, mellyel tulajdonképpen igazolja, hogy ő az egyik legtöbbet Magyarországon koncertező élő legenda EVÖR.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr961228442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gejzabela · http://www.gitar.blog.hu 2009.07.06. 13:56:18

A doboknál: Kaszás Péter jr!
Ez is jó hír. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása