Blogajánló: Cluster One

Blogajánló: Cluster One

Szeretnék ajánlani nektek egy oldalt, mely ugyancsak a zenével foglalkozik, de szerencsére eléggé elborult, vicces, őrült és szabad formában. Rögtön szimpatikus lett. Az oldal neve Cluster One, címe pedig: http://www.clusterone.hu. A blog idén is indult a GoldenBlog versenyen, méghozzá a szórakozás kategóriában. Roger Waters, Paudits Béla és én már szavaztunk rájuk, pedig ebben a kategóriában még szavazni sem lehetett.

Talán emlékeztek, a magazinnal már kampányoltunk az otthonzenélés ügyében, míg főszerkesztőjük, bizonyos Lamorak vendégszerzőként is csillogtatta képességeit a B-oldalon.

A sok-sok cikkükből ajánlanék nektek hármat, melyekkel a szívembe lopták magukat.

Nosza, akkor hallgassuk meg a Pink Floyd Cluster One című dalát, máskor úgyse tennénk.

Blogajánló: A modoros | Nyelvész Józsi NAGYSZÍNPAD

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr311269784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbking 2009.07.28. 15:07:52

Nekem hosszúak a post-ok, nem olvasnám végig (tapasztalat, ezért nem olvasok TardaBlogot sem).

SztupY · http://sztupy.hu 2009.07.28. 18:38:16

Szerintem is hosszúak. Ezenkívül túlságosan egyoldalú, nincs benne az a sokrétűség, ami ezen az oldalon van.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása