Blogajánló: A modoros

Blogajánló: A modoros

2009.06.03. | Horváth Oszkár

Miután blogírók volnánk, jó kapcsolatot igyekszünk ápolni másokkal - a B-oldalon a vendégszerzők is saját néven jelennek meg, nekünk ez a kezdetektől fogva így jön be, így kiderül, hogy az írónak van még 1-2-3-4 blogja, le lehet káderezni. :) Ahogy írogatunk, észrevétlenül jó kapcsolatok alakulnak másokkal, és ennek egyik folyományaként ma odáig magasztosodtam, hogy írhattam egy posztot az általam nagyra becsült Modoros blogba., ahol Modor Tibi mellett a Szleng blog atyja, Nyelvész Józsi és a Tardai történetek megálmodója, nathanp is elhúzzák egy-egy szükségtelenül finomkodó embertípus nótáját.

Akinek netán nem volna világos, mi is ez: a modoros ember "megjelenésében, viselkedésében, beszédstílusában erőltetetten megnyerőnek tűnni próbáló, ugyanakkor eufemisztikus, finomkodó és idejétmúlt gesztusokhoz zavaróan ragaszkodó." Szinte bármit lehet különösebb manírok beépítése nélkül, és ellenkezőleg, modorosan csinálni, utóbbi fontoskodást figurázzák ki a Modoros blog írásai.

Azon belül én a szülésbe a végletekig beleőrülő nőket, az ősanyákat bátorkodtam górcső alá venni. Aki nemcsak a zene, de az ökörködés miatt is szeret a B-oldalra tévedni, és még nem ismerné a Modoros oldalt, valószínűleg jól fogja magát érezni :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr761161760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása