Bréking: Alice In Chains est a Kék Lyukban

Bréking: Alice In Chains est a Kék Lyukban

2009.09.24. | Rálf atya

Aki egy kicsit is rajongója az Alice In Chainsnek, az gondolom már piros betűs ünneppé nyilvánította november 27-ét, amikor is 3 nappal Marcus Miller után és egyel az Ossián előtt, a Pecsa sokat látott deszkáira lépnek Jerry Cantrellék. Először hazánkban, dacára egy lemondott 3 évvel ezelőtti bulinak.

Bemelegítésnek tökéletes lesz a pénteki buli a Kék Lyukban, a Basement, a Flop és a Kabalabébi (nem Kabalababa) fognak dalokat megidézni az AIC-től. Tetőzik ezt azzal, hogy vendégeket is hívtak: Szekeres Andrist a Stereomilkből, Junkiesból, Pálinkás Tamást az Istehátamögöttből, Mohácsi Matyit a Shell Beachből (istenem, az Azfeszten micsoda unplugged bulit nyomtak!), valamint Somló Danit, akit az Esclin Syndoban és a Seenben látni, de főként hallani.

A pénteki buli felől nincs kétségem, hogy jó lesz, a "nagy" koncert miatt, pedig szeretnék minden kétkedőd megnyugtatni: igaz, hogy Layne Staleyt nehéz pótolni, de ez a DuVall gyerek nagyon megérdemelten áll a fronton. Én személy szerint már most nem bírok magammal.

Basement (HU), Flop (HU), Kabalabébi (HU) 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr651403043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Bloom 2009.09.24. 15:10:02

Mekkora kiralysag volt az AIC sok evvel ezelott! Az elso zenei CD-m, amiert penzt adtam, a Facelift volt, a Jar of Flies-t meg kazettan vettem meg. Aztan valahogy elmaradt az egesz, azt is csak a rovidhirek kozott olvastam valahol, hogy Layne Staley meghalt. El kene menni arra a bulira.

off: Moszi, ha ezt olvasod, add vissza a Jar of Flies kazimat! Na jo, nem kell, ezer eve nincs magnom se. :)

gyz 2009.09.24. 17:20:35

nagy kedvenc volt, de ez nekem már nem az igazi. Sajnálom.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása