Bréking: Új Quimby klip

Bréking: Új Quimby klip

Bréking: Vagy unatkoztak, vagy nem tudom, mi történt, de az őszi turné előtt kijött az új Quimby klip. A videó a nyár előtt megjelent Ajjajjaj maxin lévő Nice day című dalból készült, melyben Dodi bácsi trombita helyett frontemberkedik, Livius és Szilárd háttértáncos, Kiss Tibi riffelget. Kb. ennyi is ez az eszelős klip. Maximum az emelhető ki, hogy sokkal élőbb a hangzása a dalnak, mint lemezen, mely leginkább a basszusfutamon érezteti hatását.

Egy ilyen kreatív bandától ez kicsit megint időhúzás, hiszen várnánk az új sorlemezt...

Quimby álom ébren tartása | Hét dala: Quimby - Ventilátor blues

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr591413161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nothing_fancy 2009.10.05. 21:42:54

Ez milyen jó lett.... Pont az a jó benne, hogy nem ezt várná az ember tőlük... és felvesznek egy ilyen számot... és aztán játszák... és aztán klipp... és arcon csap, de nagyon.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása