Programajánló: 2009. október

Programajánló: 2009. október

2009.10.01. | B-oldal

Ilyen sem volt még, hogy annyira pengék legyünk, hogy a hónap kezdésekor MÁR tudjunk programokat ajánlani. Pedig talán így van értelme, így szépen most magunkba néztünk és időben frissítettük a B-oldal eseménynaptárat.

Kezdjük azzal, hogy már az október 1-4. időszak is nagyon erős, egymással időpontot üstköztető események sorát detektáltuk. Csík zenekar a Tháliában, Nemjuci lemezbemutató az Erzsébet téren, Parov Stelar az A38-on, elkezdődik a Hangfoglalás, valamint a 20 éves Magyar Narancs is zenés eseménnyel ünnepel, méghozzá a Dürerben. És ez még csak október első hete...

Pont a héten gondolkodtunk el azon, hogy mi lehet a Magyar Naranccsal, hogy megy a soruk, miután újságárushoz jóformán csak lottózni járunk. Aztán világos lett, mint amikor a Maffiózókban okvetetlenkedik egy éppen befenyített úr a gengsztereknek, hogy bezzeg az ősei hősi halált haltak Róma ellen, akkor erősek voltak, de láááám, hol vannak ma már a rómaiak... mire az olasz maffiózok: "Itt állnak előtted, bazmeg!" Nos szegről-végről a Magyar Narancsból nőtt ki az Index, eléggé itt áll előttünk. A B-oldal egyéves a hétvégén, tehát még 19 év és egyidősek leszünk... vagy... ja nem.

Az igazi eddásoknak persze mondhatunk bármit, nekik egy nap fog létezni októberben. A tizedik nap, mely a 30. lemez bemutatójának koncertjét fémjelzi. Mi nem leszünk ott, szorri Attis.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr721419506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása