Zenészek öltözködése - Grace Jones

Zenészek öltözködése - Grace Jones

Név: Grace Jones

Ismertetőjele: szögletesre vágott haj, válltömés, csokibőr, és úgy néz ki, mint Grace Jones.

Azt gondolom, hogy Grace Jones az egyik bizonyíték arra, hogy az idegenek bizony már köztünk élnek. Ő az első földönkívüli, aki mind a modell szakmában, mind a zenei életben hírnevet tudott szerezni magának, úgy hogy közben a "melegdiszkók királynője" címet is bezsebelte. A diszkó korszak ünnepelt és néha kevésbé ünnepelt dívája volt, a 70-es, 80-as évek ikonja. Tizedik szólólemeze hosszú kihagyás után 2008-ban jelent meg, melyet nem restelt turnéval ünnepelni.

Teljesen érthetetlen jelenség, maszkulin vonásokkal, válltöméssel, vagy bennmaradt vállfával, szögletesre nyírt hajjal és fénylő csokibőrrel. Ez az outfit elég volt ahhoz, hogy még Conant is majdnem levadássza, míg a cikkben szereplő kép alapján abban is biztos vagyok, hogy az Oscar-díj figuráját is róla mintázták. Semmihez sem hasonlítható megjelenése predesztinálta, hogy a híres Studio 54 állandó vendége lehessen.

A nemi határok súrolása közben az sem segít a csomók kibogozásában, hogy állítólag még Dolph Lundgren is volt a barátja. (Lehet ő tanította meg beszélni a svéd óriást, miután őt is a Föld nevű bolygóra küldték az idegenek.) Bár állítólag pontos születési dátuma nem is ismert, az excentrikus, polgárpukkasztó hölgy tavaly volt 60 éves, melyhez természetesen ezúton is gratulálunk. Imádnivaló nagyi lehet, ahogy köt és mesét olvas fel a kicsiknek.

Zenészek öltözködése - A feketepólós | Zenészek öltözködése - A rövidgatyás basszeros

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr611448734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.10.14. 12:54:05

Oscar-díj :))) Egy rádióreklámban hallottam, tehát nem készpénz, de elvileg visszajönnek a cicanadrágok mellé a válltöméses cuccok is a divatban. Grace Jones egyébként egy szobor, a híres róla készült képen eléggé kivehető, hogy mennyire durva alakja van.
topidol.files.wordpress.com/2008/05/grace_jones_99.jpg

A Vaklármában a Grace George nevű üdülőtelepen lakik a főgonosz, amit Wally következetesen úgy említ, hogy "aztán megkeressük azt a Grace George nevű spinét..." :)

Az I've seen that face before meg nagyon része a magamnál hordott alap zenei készletnek. Óriási.

rettento 2009.10.14. 15:54:49

Azért ez se felejtsük el:
www.youtube.com/watch?v=4qBORhEUKeM

Nagyonnyolcvanas évekbeli James Bondot akartak csinálni, és ehhez mindent bedobtak:
Főcímzene: Duran Duran kipipálva
"Számítógépekkel uralni lehet a világot"-téma: kipipálva
Grace Jones kipipálva

(És meg fogom nézni, mert nem igaz, hogy Roger Moore itt már vén trottyos, Daniel Craiget is lenyomta az utolsó jelenésében:
www.youtube.com/watch?v=nk0yoeZ4wHE)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása